Läs mer..." />

Välkomna vår samarbetspartner Heat.

Har du haft möjlighet att besöka restaurang Heat Kopparlunden? Antagligen inte, eftersom de är alldeles nyetablerade. Däremot så har VSK Fotboll och Heat redan etablerat ett samarbete. Ett samarbete som Daniel Wärnmark, grundare till Heat säger känns helt naturligt. 

”VSK Fotboll jobbar med bra värdegrunder och med att se helheten, det uppskattar vi på Heat.”

Daniel Wärnmark, Heat restauranger

Kommer ni till Iver Arena så kan ni se att Heat bland annat har bidragit genom att sponsra västarna till våra publikvärdar. Ett varumärke som ni säkert kommer att bli väl bekanta med. Vi lät Daniel berätta om resan från start till Västerås.

Daniel Wärnmark från Heat och Ludde Johnsson VSK Fotbolls marknadskoordinator.

”Resan startade 2008 i Uppsala. Under åren har jag många gånger fått frågan när vi ska öppna i Västerås eftersom det behövs en Heatrestaurang i Västerås. När vi fick kontakt med Castellum gick det fort och Kopparlunden passar oss jättebra, det är ett typiskt heatområde.” berättar Daniel.

Vi är förstås nyfikna, vad är det som är så speciellt med Heat?

”Har ni varit på någon annan Heatrestaurang kommer ni att känna igen konceptet, allt från våra hemlagade meny till möblering – ja, det som är Heat. Vi har ett unikt lunchkoncept som passar de allra flesta. Det finns smaker från min uppväxt kryddat med erfarenheter från kollegor och anställda.”

Vi har förstått att ni lagar all mat från grunden och att det finns en buffé med husmanskost och en stor salladsbuffé. När får vi chans att prova på?

”VSK Fotboll med samarbetspartners är inbjudna till en partnerträff där vi får möjlighet att visa upp vår verksamhet och alla inbjudna får prova lunchen förstås. Just nu blickar vi ödmjukt fram emot att få en bra start i Västerås. Alla är förstås välkomna att prova en lunch. Men vi har också catering, fika, lunch eller middag, du bestämmer.”

Tack Daniel, då syns vi snart på en lunch.