Tack alla som stöttade oss på hemmapremiären – vi ses i påsk

Vi vill tacka alla som stöttade vårt herrlag i gårdagens match som också var hemmapremiären.

Då var hemmapremiären överstökad och den blev precis så dramatisk som vi kanske inte hoppats. Med ett oavgjort resultat i fickan hoppas vi nu på seger i nästa hemmamatch som stundar redan till helgen.

Det är faktiskt hela tre år sedan klubben ordnade med en hemmapremiär med publik och vi hoppas att vi fick ordning på det mesta så att ni, våra besökare upplevde evenemanget på ett positivt sätt.

Vi upplevde att det mesta fungerade men det finns så klart alltid utrymme för förbättringar – var det något du upplevde kunnat gjorts bättre – mejla oss på kansli@vskfotboll.nu och tipsa oss vad vi kan göra bättre.

Våra trogna supportrar gjorde det som de alltid gör på premiärer – ordnade med ”Folkets marsch” där de i samlad tropp marscherade från stan till arenan inför matchen. I år var det ungefär 300 som gick i tåget. Väl på plats fick vi höra grönvita sånger rulla ut över planen, stödet betyder mycket för våra spelare. Här har vi faktiskt också ett medskick från polisen som önskar säga att alla som gick i marschen och var på arenan skötte sig exemplariskt.

Återigen – tack alla för ett fint evenemang med härlig inramning.


Nu är det snart påsk men fotbollen vilar inte.

Redan på söndag är det hemmamatch för herrlaget igen. Det är nykomlingen Utsiktens BK som kommer på besök.
När: 17/4 – kl 13.00
Var: Iver Arena

Kom och stötta laget till säsongens första seger – du köper biljetter HÄR


Men det är mer påskgodis som vankas – på måndag spelar vårt damlag sin premiärmatch i Div 2. Den får måste ni också se.
När: 18/4 – kl 18.00
Var: Iver Arena
Entréavgift: 50 kr (frivilligt) du kommer att mötas av två spelare från herrlaget som snällt ber dig stötta damerna via en swishinbetalning.

Gör påsken GRÖNVIT och kom och stötta våra lag.