Läs mer..." />

Klara – Huvudsponsor till VSK Ungdom

Klara Fönster & Städ är ett företag som fokuserar på hemstädning – vilket de har gjort i över 25 år. Nu kan du stötta VSK Fotboll genom att använda Klara Fönster & Städs tjänster.

Varför är Klara Fönster & Städ huvudsponsor till VSK Ungdom?

– Hos oss på Klara har VSK alltid varit stadens lag. Vi anser det är oerhört viktigt att VSK har en mycket bra ungdomsverksamhet. Vi är själva föräldrar och vet hur viktigt idrott är i ett barns liv.

För oss var det en självklarhet att bli huvudparters när vi fick frågan. Kan vi hjälpa till på något sätt är vi mer än glada. Se längre ner ett av alternativen vi kan hjälpa till med.

Vår ambition är att vara väldigt engagerade i vårt sponsorskap och skapa mervärden för de som gillar VSK, säger Robert Hedström, VD Klara Fönster & Städ.

Vad erbjuder Klara Fönster & Städ just nu?

– Just nu har vi gått ut med ett brev till samtliga VSK medlemmar där vi erbjuder en fri fönsterputs värde ca 1500:- vid bokning av abonnemang. Dessutom återinvesterar vi 10:- per städtimme tillbaka in till VSK Ungdom för att skapa ännu bättre förutsättningar.

Ni som är medlemmar – passa på att hoppa på detta. Ni hjälper VSK som förening genom att använda oss.

Vill man inte ha ett städabonnemang kan man alltid passa på att putsa fönster till ett bra erbjudande.

Vi har även ett mycket attraktivt erbjudande mot Företag som är sponsorer till VSK. Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss. Vi återinvesterar även där till VSK Ungdom.

Vad är Klara Fönster & Städ?

– Vi har putsat fönster och städat hem professionellt i över 25 år. Så vi vet vad vi pratar om när det handlar om hemstädning och fönsterputs. Vårt motto följer alltid; Vi är klara när du är nöjd.

Ett hantverk.

Vissa tycker kanske att fönsterputs och städning inte är något speciellt. Det vill vi förändra. Skillnaden mellan rent och rent är enorm och du vill antagligen ha ett mycket bra resultat varje gång utan att behöva betala för extra tid.

Lyhörda.

Att ha främmande människor i sitt hem kan vara obehagligt. Därför lyssnar vi extra noga på dig och vad som är viktigt i ditt hem.

Team Klara!

För oss är det viktigt att ha rätt kompetenser och framförallt en bra teamkänsla. Våra medarbetare kommer från både Sverige, Polen och andra europeiska länder. En bra mix med olika erfarenheter som vi är stolta över.

Läs mer här!