Klara – Huvudsponsor till VSK Ungdom

Klara Fönster & Städ är ett företag som fokuserar på hemstädning – vilket de har gjort i över 25 år. Nu kan du stötta VSK Fotboll genom att använda Klara Fönster & Städs tjänster.

Varför är Klara Fönster & Städ huvudsponsor till VSK Ungdom?

– Hos oss på Klara har VSK alltid varit stadens lag. Vi tycker att det är viktigt att VSK har en bra ungdomsverksamhet. Vi är själva föräldrar och vet hur viktigt idrott är i barns liv.

För oss var det en självklarhet att bli en huvudpartner när vi fick frågan. Kan vi hjälpa till på något sätt är vi mer än glada.

Vår ambition är att vara väldigt engagerade i vårt sponsorskap och skapa mervärden för de som gillar VSK Fotboll, säger Robert Hedström, VD för Klara Fönster & Städ.

Vad erbjuder Klara Fönster & Städ just nu?

– Vi har precis gått ut med ett brev till samtliga VSK-medlemmar där vi erbjuder fri fönsterputsning för ett värde på ca 1 500:- när man bokar ett abonnemang. Dessutom återinvesterar vi 10:- per städtimme tillbaka till VSK Fotbolls ungdomsverksamhet för att skapa ännu bättre förutsättningar.

Alla medlemmar borde passa på att hoppa på erbjudandet. Då hjälper de VSK Fotboll som klubb genom att använda oss.

Vill de inte ha ett helt städabonnemang kan de alltid passa på att putsa fönster till ett bra erbjudande.

Vi har också ett bra erbjudande till andra företag som sponsrar VSK Fotboll. Vi återinvesterar även från de uppdragen till ungdomsverksamheten inom VSK Fotboll.

Vad är Klara Fönster & Städ?

– Vi har putsat fönster och städat hem professionellt i över 25 år. Så vi vet vad vi pratar om när det handlar om hemstädning och fönsterputs. Vårt motto följer alltid; Vi är klara när du är nöjd.

Ett hantverk?

Vissa tycker kanske att fönsterputs och städning inte är något speciellt. Det vill vi förändra. Skillnaden mellan rent och rent är enorm. Du vill antagligen ha ett bra resultat varje gång utan att behöva betala för extra tid.

Lyhörda?

Att ha främmande människor i sitt hem kan vara obehagligt. Därför lyssnar vi extra noga på våra kunder och vad just den kunden vill ha.

Team Klara!

För oss är det viktigt att ha rätt kompetenser och framförallt en bra teamkänsla. Våra medarbetare kommer från Sverige, Polen och andra europeiska länder. En bra mix med olika erfarenheter som vi är stolta över.

Läs mer här!