Här är VSK Fotbolls matcher i helgen

Nu är äntligen alla våra representations- och akademilag igång med spel i serier eller slutspel. Här hittar du alla tider och platser så att du kan njuta av Grönvitt under helgen.

Akademi

P15 spelade i veckan träningsmatch mot IK Sirius som man vann med 6-1. I helgen på lördag spelar laget första hemmamatchen i den regionala fortsättningsserien. Motståndare är Degerfors IF, matchen börjar 11.30 och spelas på Ringvallen.

P16 spelar just nu i det nationella poolspelet där man är i en grupp med lag mestadels från Stockholm. Det är en tuff serie där laget har förlorat sina två första matcher. Ny chans till poäng kommer i helgen när man möter IFK Stocksund på hemmaplan. Det blir en tuff uppgift då Stocksund just nu leder gruppen. Matchen spelas på söndag och startar 14.00 på Ringvallen.

P17 fortsätter sitt spelande i pojkallsvenskan i helgen. Laget har spelat 15 av seriens 30 matcher och just nu återfinns laget på en 8:e plats av 16 lag i serien. Helgens motståndare är Hammarby IF som man möter på bortaplan i Stockholm på lördag. Matchen startar klockan 16.00 och spelas på Hammarby IP.

P19 har haft ett uppehåll i serien på tre veckor. Men nu vänder serien och höstsäsongen tar sin början. Just nu leder laget sin regionala Div 1 serie. Helgens match är mot IFK Kumla och spelas på söndag på Iver Arena. Matchstart är 12.30. Du kan läsa mer om matchen och förutsättningarna här.

Representationslag

Damlaget leder för närvarande sin serie med tre matcher kvar att spela i årets enkelserie. Imorgon lördag möter man Gideonsbergs IF 2 på Iver Arena. Matchstart är 15.30. Kom ned och stötta våra damer på deras resa mot serieseger och avancemang.

Herrlaget spelar på söndag bortamatch på Grimsta IP (Stockholm) mot Akropolis IF. Matchstart är 13.00. Kom och stötta laget i den här viktiga matchen. Du hittar information på Akropolis hemsida om hur du köper biljetter till bortasektionen.