Här är helgens grönvita matcher

Landslagsuppehåll och herrarnas A-lag laddar för nästa helgs viktiga match mot AFC Eskilstuna. Damlaget har spelat färdigt för säsongen – men hav förtröstan – det finns många matcher med grönvitt inslag att ta del av i helgen. Här är hela listan.

Vårt P15-lag spelar på söndag 10/10 kl 13.00 på Iver Arena. Motståndare är IFK Norrköping. Matchen är en träningsmatch, vilket laget har som strategi under hösten för att få bra matchning utöver det regionala A-slutspel man deltar i samtidigt.

P16-laget möter Brommapojkarna på bortaplan på söndag. Matchen spelas på Grimsta IP och startar 17.30. Just nu deltar laget i den nationella A-slutspelet där man spelar i en pool med totalt 6 lag, varav de flesta är från Stockholm. Nu väntar tuffast tänkbara motstånd med BP på bortaplan.

Vårt P17-lag spelar på i pojkallsvenskans norra serie. Efter en sur förlust förra helgen mot Tullinge på bortaplan möter man nu Djurgårdens IF på hemmaplan på söndag. Matchen spelas på Iver Arena och börjar 11.00. Laget har revansch att kräva på DIF efter en svag insats på bortaplan i somras.

Till sist har vi vårt P19-lag som går upp mot Karlslunds IF imorgon lördag. Matchen är i Örebro och spelas på Karlslunds Arena och startar 13.00. Laget leder fortsatt sin regionala serie. Vid serieseger har man en säker plats i nästa års nationella Superettaserie som kommer startas för landets P19-lag. Serien spelas i en norra och södra serie.


Redan nu vill vi flagga för tisdagens höjdpunkt då distriktsmästerskapens final går av stapeln. VSK ställs mot Skiljebo SK och vi får se en match som handlar om att kunna titulera sig distriktsmästare i Västmanland. Från VSKs sida mönstrar vi återigen vårt P19-lag som får försvara de grönvita färgerna mot laget från stadens östra delar. Matchen spelas på tisdag och spelplats är Iver Arena. Matchstart är 18.00.