En ny grönvit superhelg i antågande

Snart helg igen och nya chanser av att få njuta av Grönvitt i olika former och skepnader på Iver Arena. Vi kan locka med säsongspremiär för vårt damlag och våra äldre U-lag har också hemmamatcher i helgen. På måndag är det så dags för vårt herrlag att möta Akropolis IF i hemmaborgen.

Lagkapten Thea Nilsson leder laget när det är dags för premiär på söndag

Det här kan inte bli så mycket bättre – här är allt du behöver veta inför helgen.

lördag spelar vårt U17-lag mot Östersunds FK i pojkallsvenskan. Matchen startar 17.30. Perfekt uppladdning inför lördagsmiddagen med lite grönvit påfyllnad. Plats: Iver Arena.

söndag spelar vårt U19-lag mot Örebro Syrianska IF i sin Div 1 serie. Matchen startar 15.00. Du kan se matchen som en mjukstart till dagens höjdpunkt som är seriepremiären för vårt damlag. Plats: Iver Arena

Som sagt, på söndag kl 17.30 är det så äntligen dags för vårt damlag att begå säsongspremiär. Vi hoppas så klart att alla grönvita vallfärdar dit för att se våra damer ta sig an utmaningen att vinna Div 3. Dagens motståndare är Scandinavian FC Örebro. Du hittar all info du behöver om matchen här.

Sist men inte minst ut denna förlängda superhelg har vi vårt herrlag som spelar hemmamatch i Superettan mot Akropolis IF på måndag kl 19.00.

Det börjar bli dags att köpa biljett till den matchen så att du får den plats du vill ha om du väljer att sitta på sittplats. Covidrestriktionerna består och vi kan bara ta in ett begränsat antal i publik. Senaste hemmamatchen mot Landskrona var det mycket nära slutsålt på sittplats.

Som vanligt påminner vi om att man måste boka sin biljett via vårt digitala bokningssystem. Inga kassor är öppna på arenan för biljettförsäljning. Du med partner- eller säsongskort måste boka din biljett via den länk du fått från klubben i ett särskilt mejl.

Du med VSK-kort kan få rabatt på entrépriset genom att boka din biljett via den länk du fått i ett mejl från klubben.

Du som bokar biljett på sittplats kan få 55 kronors rabatt på entrépriset genom att uppge koden Sommar2021 när du checkar ut från varukorgen i biljettsystemet.

Då så – då är det bara att ladda upp inför den grönvita superhelgen!

Välkommen till våra arrangemang

Här bokar du biljett till VSK – Akropolis IF