Digitalt medlemsmöte 30 september

Som de allra flesta medlemmar har sett så har vi kallat till ett öppet, digitalt medlemsmöte på torsdag, 30 september. Mötet är till för att höra medlemmars tankar, funderingar och önskemål, inför att vi sätter igång arbetet med verksamhetsplanen för 2022.

Många har noterat att herrlaget spelar match mot Värnamo borta då. Det är vi förstås medvetna om. 

I en verksamhet så stor som VSK Fotboll är det alltid ett eller flera lag som är upptagna med matcher och träningar. Ledare tränar, utbildar sig, coachar eller analyserar motståndare. Det är också många olika verksamhetsdelar som behöver belysas och få utrymme på våra medlemsmöten. 

Vi kommer att bjuda in till åtminstone ett möte till inom den närmaste framtiden för att ge samma möjlighet till de som inte kan delta den här gången. Precis som vi förra året hade flera olika workshops för att höra vad våra medlemmar tänker och tycker. 

Det har redan kommit in förslag på frågor att ta upp och anmälningar för deltagande. Det är ingen som kommer att missa något eftersom vi dokumenterar allt och delar med oss när vi har samlat ihop allt vad ni har föreslagit och haft synpunkter på. 


Anmäl dig till mötet

Tyvärr verkar det som om länken för att anmäla sig, i mejlet som gick ut till våra medlemmar, är felaktig. Det går jättebra att anmäla sitt intresse direkt till kanslimejlen här. Anmälan krävs för att få en inbjudan via teams. 

Tack för ert engagemang och er uppmärksamhet.