Förändring i VSK Fotbolls styrelse och organisation

VSK Fotboll har gjort klart med en medieansvarig inför nästa säsong. Från och med första december är Anders Tengström, idag ansvarig för kommunikation i styrelsen, anställd att leda kommunikationsarbetet i klubben.

Klubbchef Patrik Lundstedt berättar så här om klubbens senaste rekrytering:

”Kravet på den här tjänsten är mångfacetterad och vi har en press på oss att snabbt komma igång med att utveckla klubbens kommunikationsarbete, samtidigt som vi behöver en anställningslösning som är flexibel. Efter att ingående diskuterat med vår rådgivare i kommunikationsfrågor har jag fastnat för att Anders är den som är bäst lämpad att leda kommunikationsarbetet i klubben under nästa år. Anders vet vad som ska göras och får nu tiden att hinna göra det. Tjänsten är på deltid och kan ökas eller minskas vid behov.”

Anders Tengström, ansvarig för kommunikationsfrågor i styrelsen:

”Jag vill börja med att säga att det är en ära att få jobba åt VSK Fotboll. Det var inte svårt att tacka ja när frågan kom från klubbchef Patrik Lundstedt. Mitt jobb framåt blir att utveckla klubbens allmänna kommunikation och höja vårt arbete till en allsvensk standard runt våra herrmatcher. Jag kommer samla ihop ett team med specialister som jag koordinerar och där vi tillsammans levererar en bra produkt till alla som följer VSK Fotboll. Igår (1/12) meddelade jag mina styrelsekollegor samt föreningens valberedning att jag med omedelbar verkan lämnar VSK Fotbolls styrelse, då det enligt föreningens stadgar inte är möjligt att vara ledamot samtidigt som man uppbär en anställning i klubben.”