Allsvenskan: VSK Fotboll – Mjällby AIF 25/4 19.00 – här är allt du behöver veta

Allsvenskan rullar på och nu har vi kommit till en ny hemmamatch, denna gång mot Mjällby AIF. Som alla minns finns revansch att utkräva för förlusten i Svenska cupen tidigare i år. Kom ned och stötta killarna till första segern i årets allsvenska. Vi ses på Hitachi Energy Arena.

Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matchen.


Stort tack!

Vi vill tacka alla ni supportrar som var nere i Malmö och stöttade laget under hela matchen. Som manager Kalle Karlsson sa efter drabbningen:

”Det var tydligt att vi lyfte av att supportrarna sjöng och höjde tempot under andra halvlek, då orkade vi också göra det”.


Biljetter

Biljetter till matchen köper du företrädesvis digitalt. Du kan också köpa biljetten på plats i ABB Arena Nord (hockeyhallen). Biljettluckan öppnar 90 min innan avspark och stänger 15 min efter matchstart.

Priser

SITTPLATS – huvudläktare samt sektion J

  • Vuxen 235 kr
  • Senior/student 170 kr
  • Ungdom 160 kr

SITTPLATS FAMILJELÄKTARE (SEKTION M) – Swedbankläktaren

  • Vuxen 200 kr
  • Senior/student 150 kr
  • Ungdom 100 kr

STÅPLATS – HEMMA/BORTA

  • Vuxen 170 kr
  • Senior/student 125 kr
  • Ungdom 80 kr

Köp din biljett här


Säkerhet och entré

Under säsongen kommer arenan alltid att öppna 90 minuter innan avspark – för denna match alltså klockan 17.30. Entréerna stänger i halvtid.

Kvar sen förra säsongen är det generella väskförbud som råder på alla våra arrangemang i Allsvenskan tills vidare. Det är alltså inte tillåtet att ta med någon form av väskor eller kassar in på arenan. Undantag görs endast för väskor som innehåller nödvändig medicinsk utrustning/mediciner. Väskorna kommer att bli föremål för visitation.

Vi vill göra alla besökare uppmärksamma på att vägen bakom sittplatsläktaren är avspärrad vid alla våra matcharrangemang. Det innebär att det finns ett staket vid sittplats huvudentré som går över mot hockeyhallen – här kan man inte passera. Var noga med vilken sida du väljer att gå runt arenan så att du inte behöver ta en lång omväg.

Visitation av samtliga besökare på ståplats kommer att genomföras. På sittplatssektionerna genomförs en selektiv visitation.

I samband med att arenan byggts ut har vi till i år ett flertal nya läktarsektioner och därmed också nya entréer. Till Familjeläktaren (M), (Swedbankläktaren) är entrén direkt till höger om huvudentrén till sittplatsläktaren. Vår sittplatssektion (J) på ståplatsläktaren har sin entré i det nordvästra hörnet av arenan, alternativt bakom läktaren, beroende på säkerhetsläget.

Bortastå har sin entré direkt bakom respektive läktare.

På arenan

På arenan har vi kiosker öppna på sittplatssektionerna samt hemma- och bortastå. Vi erbjuder ett vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också varmkorv med bröd på samtliga sektioner. På hemmastå har antalet serveringsställen utökats till tre stycken varav två kiosker och en ölvagn.

Vi påminner våra sittplatsgäster om att det nu finns två extra kiosker uppställda bakom läktaren som med fördel kan användas för att minska köerna i halvtid.

Vi uppmanar alla att komma i god tid till arenan, det blir lätt köer till biljettluckor, visitation och entréer om alla kommer samtidigt med mindre än 30 minuter kvar till avspark.

I halvtid har sittplatsbesökare möjlighet att gå över till Rocklundarestaurangen och ta del av deras utbud – passage sker via huvudentrén.


Souvenirer/merch

Souvenirer/merch säljs i vår merchshop som är belägen precis till höger om sittplats huvudentré, utanför arenan. Shopen öppnar kl 17.30 och här köper du saker före matchen och innan du går in på arenan. Nya halsdukar har anlänt som vi nu säljer i vår merchshop och i kiosken på sittplats.


Parkering

Runt omkring arenan – inget särskilt finns att rapportera om parkeringsproblem inför denna match.

Ta med något GRÖNVITT och sjung

Vi uppmanar alla våra besökare att ta med något Grönvitt till arenan. I samband med att VSK-låten sjungs inför avspark kommer vår speaker be alla att ställa sig upp och hålla upp en halsduk eller något annat grönt och vitt. Naturligtvis hoppas vi att alla sjunger med i texten – den kommer att visas på arenans ledskärmar.


Efter matchen

I Allsvenskan sänder hemmalaget alltid presskonferensen ca 15 minuter efter matchen. Du kan följa vår presskonferens live via VSK Play. Du måste registrera ett fotbollskonto, det kostar inget och det ger dig möjlighet att se filmat material från alla lag i Superettan och Allsvenskan. Du skapar konto här

Du kan förstås titta på presskonferensen i efterhand, du kan gå in via våra länkar på sociala media eller direkt på VSK Play.

Varmt välkomna på torsdag – nu ser vi till att stötta laget fram till seger!

Heja Sport!

Glöm inte att besöka vår nya webshop och kitta upp dig – här hittar du den!