Bortasupporter

VSK Fotboll hälsar gästande supportrar varmt välkomna till Hitachi Energy Arena under Allsvenskan 2024! Vi hoppas att få en trevlig matchupplevelse hos oss. Här nedan hittar ni praktisk information inför ett besök.

BILJETTER
Biljetter köper ni via den länk som ert lag har fått av VSK och sedan förmedlat i sina kanaler. Bortakort gäller som vanligt utan att man får en biljett.


Priser

Aktuella priser för varje specifik match kommer ni hitta på vår biljettsida som du hittar här, men prisspannet och kategorierna ser ut så här.

STÅPLATSPRISSPANN

  • Vuxen 170 – 220 kr (18 år -)
  • Senior/student 125 – 165 kr (var beredd att visa dokumentation som styrker er status)
  • Ungdom 80 – 105 kr (ungdom 6-17 år – var beredd på att visa legitimation)

Barn som är yngre än 6 år kan medfölja vuxen in på ståplats utan biljett. Vuxen ansvarar för att ha barnet under uppsikt under hela vistelsen på arenan.

BORTASEKTION
Bortasektionen är placerad på arenans norra kortsida. Bakom läktaren finns ett serviceområde med kiosk och toaletter. Det är kort som gäller som betalmedel, arenan är helt kontantfri och du kan inte betala med Swish. Läktaren är uppdelad i två sektioner och tillsammans har båda plats för 2000 personer. I vissa matcher är bara en av läktarna tillgänglig för bortasupportrar. Observera att man inte kan gå emellan läktarna i det fall bortalaget disponerar båda läktarsektionerna. Entré sker på respektive läktare.

Inpassering sker bakom läktaren som är markerad som bortastå i bilden. Insläppet öppnar normalt sett 60-90 minuter före avspark. Kom ihåg att komma i god tid innan matchstart för att undvika köer.

Hitta till arenan

Arenan är belägen på Rocklundaområdet i Västerås och avfarten från E18 är ”Rocklundamotet”. Parkeringar för bortasupportrar sker företrädesvis på Friskis & Svettis parkering i direkt anslutning till norra delen av arenan. Observera att andra parkeringsalternativ kan förekomma beroende på säkerhetsfrågor.

VARMT VÄLKOMNA!

FRÅGOR ELLER SYNPUNKTER?
Kontakta oss på kansli@vskfotboll.nu