Hitachi Energy Arena är VSK Fotbolls hemmaarena sedan 2008. Arenan är belägen på Rocklundaområdet precis norr om E 18.

Kontantfritt

Våra evenemang är kontantfria från och med sommaren 2020. Allt fler köper sina biljetter innan de kommer till arenan. Det blir både billigare och kortar kötiderna. Se till att du köper din biljett i förväg du också. Du kan checka in två timmar innan match och visa upp din mobilbiljett vid entrén.

Entréer

Huvudentrén är i det sydvästra hörnet. Det är också där entréerna till sittplatsläktaren finns. I det sydöstra hörnet finns entréer till ståplatsläktaren. Om du är sen och matchen redan har börjat är det ingen fara, entréerna stänger när matchen är slut.

Bortasupportrar disponerar ståplatsläktarens norra del. Entré för bortasupportrar sker i speciell entré i det nordöstra hörnet av arenan.

Kiosker

På arenan finns kiosker som säljer varma och kalla drycker med tilltugg samt ett urval av godis. Vi säljer också hamburgare och korv.

Kioskerna finns i anslutning till både sitt- och ståplatsläktaren. Kiosk finns också tillgänglig för bortasupportrar när bortasektionen av läktaren är öppen. Kioskerna är öppna både före och under match.

Du kan bara betala med Swish.

Swishnumret till VSK Fotboll Kiosk är 123 237 2738. Lägg in det som en favorit så har du det tillgängligt.

Souvenirer

VSK Fotbolls säljer souvenirer i samband med match. Det är lite olika lösningar med hur det sker så ha ögonen öppna för hur det går till.

Toaletter

På arenan finns ett antal toaletter för respektive läktare. Toaletterna är könsuppdelade. Det finns också handikapptoaletter.

Ordningsregler Hitachi Energy Arena

För allas trivsel och säkerhet har vi ordningsregler inom arenan. Du hittar ordningsreglerna här.

Har du frågor runt arenan ? Kontakta kansliet.