Om Iver Arena

Kontantfritt

Vårt mål är att erbjuda snabb och effektiv service i både entréer och kiosker och som ett led i detta blev våra evenemang kontantfria från och med sommaren 2020. Kontanthanteringen var både resurs- och tidskrävande och ökade kötiderna. Allt fler köper sina biljetter innan de kommer till arenan. Det blir både billigare och kortar kötiderna. Samtidigt betalar flertalet av de som handlar på plats med kort eller via Swish

Entréer

Iver Arena är VSK Fotbolls hemmaarena sedan 2008. Arenan är belägen på Rocklundaområdet precis norr om E 18. Arenan har sin huvudentré i det sydvästra hörnet, där entréer till sittplatsläktaren finns. I det sydöstra hörnet finns entréer till ståplatsläktaren. Om du är sen (matchen har börjat) är det ingen fara, entréerna stänger när matchen har nått sitt slut.

Bortasupportrar disponerar ståplatsläktarens norra del. Entré för bortasupportrar sker i speciell entré i det nordöstra hörnet av arenan.

Kiosker

På arenan finns kiosker som säljer, korv, kaffe, kaffebröd, dryck och godis. Kioskerna finns både i anslutning till sitt- och ståplatsläktaren. Kiosk finns också tillgänglig för bortasupportrar n-r bortasektionen av läktaren är öppen. Kioskerna är öppna både före och under match.

Bakom sitt- respektive ståplatsläktaren finns grillar som före och under match serverar nygrillade hamburgare samt dryck.

Du kan betala med kort eller genom Swish.

Swishnumret till VSK Fotboll Kiosk är 123 237 2738.

Souvenirer

VSK Fotbolls officiella souvenirshop finns belägen vid sittplatsläktarens kiosk. Den är också öppen både före och under match.

VSK Tifo (supportergruppering) har ofta försäljning av diverse supporterprylar i samband med match. Den försäljningen är bakom ståplatsläktaren.

Du kan också besöka webbshopen.

Toaletter

På arenan finns ett antal toaletter på respektive läktare. Toaletterna är könsuppdelade. Det finns också handikapptoaletter.

Ordningsregler Iver Arena

För allas trivsel och säkerhet har vi ordningsregler inom arenan. Du hittar ordningsreglerna här.

Har du frågor runt arenan ? Kontakta sportkontoret eller via telefon 021-41 34 10.