Iver Arena är VSK Fotbolls hemmaarena sedan 2008. Arenan är belägen på Rocklundaområdet precis norr om E 18.

Kontantfritt

Våra evenemang är kontantfria från och med sommaren 2020. Allt fler köper sina biljetter innan de kommer till arenan. Det blir både billigare och kortar kötiderna. Se till att du köper din biljett i förväg du också. Du kan checka in två timmar innan match och visa upp din mobilbiljett vid entrén.

Entréer

Huvudentrén är i det sydvästra hörnet. Det är också där entréerna till sittplatsläktaren finns. I det sydöstra hörnet finns entréer till ståplatsläktaren. Om du är sen och matchen redan har börjat är det ingen fara, entréerna stänger när matchen är slut.

Bortasupportrar disponerar ståplatsläktarens norra del. Entré för bortasupportrar sker i speciell entré i det nordöstra hörnet av arenan.

Kiosker

På arenan finns kiosker som säljer främst kaffe och tilltugg. Ibland har vi både hamburgar- och ölförsäljning.

Kioskerna finns i anslutning till både sitt- och ståplatsläktaren. Kiosk finns också tillgänglig för bortasupportrar när bortasektionen av läktaren är öppen. Kioskerna är öppna både före och under match.

Du kan bara betala med Swish.

Swishnumret till VSK Fotboll Kiosk är 123 237 2738. Lägg in det som en favorit så har du det tillgängligt.

Souvenirer

VSK Fotbolls officiella souvenirshop är belägen vid sittplatsläktarens kiosk. Den är också öppen både före och under match.

VSK Tifo (supportergruppering) har ofta försäljning av diverse supporterprylar i samband med match. Den försäljningen är bakom ståplatsläktaren.

Du kan också besöka webbshopen.

Toaletter

På arenan finns ett antal toaletter för respektive läktare. Toaletterna är könsuppdelade. Det finns också handikapptoaletter.

Ordningsregler Iver Arena

För allas trivsel och säkerhet har vi ordningsregler inom arenan. Du hittar ordningsreglerna här.

Har du frågor runt arenan ? Kontakta kansliet.