Hitachi Energy Arena är VSK Fotbolls hemmaarena sedan 2008. Arenan är belägen på Rocklundaområdet precis norr om E 18.

Kontantfritt

Våra evenemang är kontantfria från och med sommaren 2020. Allt fler köper sina biljetter innan de kommer till arenan. Det blir både billigare och kortar kötiderna. Se till att du köper din biljett i förväg du också. Du kan checka in två timmar innan match och visa upp din mobilbiljett vid entrén.

Entréer

Huvudentrén är i det sydvästra hörnet. Det är också där entréerna till sittplatsläktaren finns. I det sydöstra hörnet finns entréer till ståplatsläktaren. Familjeläktarens entré hittar du precis till höger om huvudentrén till sittplats. Vår sittplatssektion på ståplatsläktaren har entré i det nordöstra hörnet. Entréerna är öppna i minst 15 min efter matchstart.

Bortasupportrar disponerar hela eller delar av bortaståläktaren. Entré sker i direkt anslutning bakom läktarna. Observera att läktarna är separerade och består av två olika läktare utan möjlighet att gå emellan.

Kiosker

På arenan finns kiosker som säljer varma och kalla drycker med tilltugg samt ett urval av godis. Vi säljer också korv med bröd.

Kioskerna finns i anslutning till alla sitt- och ståplatsläktaren, inklusive bortastå. Kioskerna är öppna både före och under match.

Betalning sker med kort! Swish används inte längre på arenan, inte heller kontanter.

Souvenirer/merch

VSK Fotbolls säljer souvenirer i samband med match. Du hittar vår merchshop precis bredvid entrén till sittplats. Köp dina souvenirer och merch innan du går in på arenan. I våra kiosker finns också ett begränsat utbud av merch till försäljning.

Toaletter

På arenan finns ett antal toaletter för respektive läktare. Toaletterna är könsuppdelade. Det finns också handikapptoaletter.

Ordningsregler Hitachi Energy Arena

För allas trivsel och säkerhet har vi ordningsregler inom arenan. Du hittar ordningsreglerna här.

Har du frågor runt arenan ? Kontakta kansliet.