SÄSONGSKORT

Säsongen 2021 är än så länge osäker med tanke på Corona.
Med det menar vi att vi inte vet när och hur stor publik vi kan ta in på våra hemmamatcher. Vi gjorde en enkät bland våra supportrar och medlemmar för att ta reda på hur vi kan skapa så fördelaktiga möjligheter som möjligt för så många som möjligt.

Vi landade i en tvådelad lösning där säsongskortet finns kvar men kompletteras med vad vi kallar VSK-kortet.

Säsongskortet 2021

Förutom att du kan köpa ditt säsongskort kan du också samtidigt välja att bli medlem och då få säsongskortet rabatterat från 300:- till 500:-.

Köper du säsongskort för 2021 och får begränsad möjlighet att utnyttja det under säsongen p.g.a. coronarestriktioner kommer ingen återbetalning att ske.

Under restriktionstiden kan vi inte heller garantera att du får din personliga plats, utan blir placerad efter de regler som kommer att gälla. När restriktionerna släpper har du tillgång till din vanliga plats.

Säsongskortet ger dig tillträde till:

  • Herrarnas hemmamatcher i Superettan 2021
  • Damernas hemmamatcher i div. 3 2021
  • Herrarnas hemmamatcher i Svenska Cupen 2021, dock inte slutspelet
SITTPLATSPRIS
Vuxen inkl. medlemskap2800:-
Vuxen2500:-
Pensionär / studerande inkl. medlemskap2200:-
Pensionär / studerande2000:-
Barn t.o.m. 15 år inkl. medlemskap1000:-
Barn t.o.m. 15 år800:-
STÅPLATS* (se notering)
Vuxen1800:-
Pensionär, student eller ungdom 16-18 år1500:-

Läs mer om vårt medlemskap här

*OBS
Vi kommer inte att sälja säsongskortet för ståplats så länge restriktionerna för Corona gäller. När vi får tillåtelse att ta in publik på ståplatsläktaren igen börjar vi sälja säsongskorten för ståplatsläktaren. Är du en av dem som föredrar ståplatskortet föreslår vi VSK-kortet istället. Skulle restriktionerna släppas kan du köpa säsongskortet och dra av kostnaden för ditt VSK-kort.


Villkor vid köp av säsongskort 2021

KORTET I MOBILEN
Du kommer åt ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mail med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Västerås SK LIVE, som du kan ladda ner till din mobil.

Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mailadress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuellt andra biljetter du köpt till våra matcher.

FLERA BETALSÄTT
Utöver kredit- och betalkort kan du välja att betala dina säsongskort med faktura eller via Swish. Dessutom finns möjlighet till delbetalning genom Klarna.

Här hittar du villkoren för ditt kort- och/eller biljettköp.

Här hittar du en del vanliga frågor och svar om säsongskortet.