Här är vår nya familjeläktare

Inför den Allsvenska säsongen har arenan byggts om och arenakapaciteten har ökat med tillskott av flera nya läktare. En av de läktare som byggts är den nya familjeläktaren.

Alla större arenor i landet har vad man kallar familjeläktare. Det är oftast en läktare som är lite avsides där det är lugnare och vuxna kan ta med sina barn för att avnjuta matchen.

När VSK byggt om arenan har tillskapandet av en familjeläktare varit en av prioriteringarna. Vi kan nu stolt presentera vår nya familjeläktare som går under benämningen läktare ”M”. Du hittar den på den södra kortsidan till höger om målet, närmast sittplatsläktaren.

Kapaciteten är 454 sittplatser på den nyligen monterade läktaren. Här är det tänkt att du med mindre barn ska kunna ta med dem på match på en relativt sett lugn del av arenan.

Reglerna för biljettköp på familjeläktaren är enkla. Samtidigt som du köper din vuxenbiljett ska du i samma köptillfälle köpa minst en ungdomsbiljett till det barn (6-17 år) som följer med. Om ditt barn är under 6 år behöver du inte köpa någon biljett mer än för dig själv. Men då måste barnet sitta i ditt knä. Vill ni gå två vuxna och ha med er ett barn går självklart det också bra.

Man kan inte köpa årskort till denna sektion utan den är tänkt att vara för besökare som inte alltid är på våra matcher. Läktaren har en egen entré som kommer finnas till höger om huvudentrén till sittplatsläktaren.

Priset är också billigare jämfört med vanliga sittplats, särskilt ungdomsbiljetterna har ett klart lägre pris här än på övriga sittplatsläktare.

En fördel med denna läktare att du kommer väldigt nära planen och spelet – den står bara några meter från kortlinjen (det är förstås ett nät emellan så man slipper få bollar i huvudet).

Här köper du plats på vår familjeläktare inför hemmapremiären 7/4 kl 16.30 när IF Elfsborg kommer på besök.