Vi bygger vidare

Nu har vår akademi varit igång under några år och vi ser ett gott resultat med flera spelare som har varit med på eller är aktuella för landslagsläger. Nu senast tecknade 15-årige Alex Lindelöv lärlingskontrakt med herrlaget. Under tiden håller vi också koll på talanger från andra klubbar. 

Vi har haft ögonen på tre talanger under en längre tid som var en del av planen för 2021. De är unga och hungriga och kan göra avtryck både på kort och lång sikt.

Vi är i en situation där truppförändringar har skett samtidigt som vi har ett flertal skadade. När vi planerar för framtiden har vi ett långsiktigt perspektiv men behöver samtidigt hitta lösningar för rådande situationer. 

Transferfönstret är öppet bara en kort stund och under den tiden hinner mycket hända, Coronatider eller inte. Självklart ska VSK Fotboll vara med i matchen när det gäller att hitta spelare som stämmer med vårt spelsystem och den befintliga truppen.

”En ekonomi i balans, samtidigt som vi gör vårt yttersta för att hitta lösningar där vi kan skapa en trupp som håller länge, är en utmaning, men en som vi gärna tar.” – säger Anna Sjödin, ordförande i VSK Fotboll. 

VSK Fotboll kommer därför inom kort att presentera tre mycket talangfulla nya spelare.