Uppdatering av biljettläget VSK Fotboll – Helsingborgs IF

På söndag smäller det när VSKs herrlag möter Helsingborgs IF på Iver Arena. Coronatider gör att det finns restriktioner som styr hur biljettillgången ser ut. Inte nog med det – igår tisdag kom nya besked från flera olika håll, vem sa att det skulle vara lätt med biljetter till fotboll i coronatider. Hurusom, här är den senaste informationen runt biljetterna till söndagens match.

Som en del av er säkert uppmärksammat fick vi igår (tisdag) tillstånd att släppa ytterligare 70 biljetter på hemmastå tack vare lättade coronarestriktioner. Det finns nu ett mindre antal biljetter kvar av dem – vill du se matchen från ståplats måste du snabba på och boka.

Igår fick vi också av länsstyrelsen besked om att man inte godkänner vår (SEFs) uträkning gällande hur många vi coronasäkert kan släppa in på sittplatsläktaren. Vi har nu tvingats till att dra ned antalet biljetter på sittplats.

Det finns fortfarande biljetter kvar att boka men om du vill undvika att hamna på de yttersta sektionerna måste du boka din plats nu.

Vi påminner dig med partnerkort/årskort att du måste gå in i biljettsystemet och boka en biljett (utan kostnad så klart) för att komma in på matchen på söndag. För att göra det går du in i det mejl du fått av klubben och följer instruktionerna.

För dig med VSK-kortet kan du få rabatt på din biljett om du går in i det mejl du fått av klubben och följer instruktionerna.

För dig som tänkt köpa en sittplatsbiljett kan du få rabatt på priset (55kr) genom att ange följande rabattkod när du befinner dig i varukorgen och ska avsluta ditt köp – Sommar2021

Kom ihåg att vi inte säljer några biljetter på plats – du måste köpa din biljett på nätet om du vill se matchen live på söndag – och det vill du ju.

Du vet väl att du i samband med att du bokar din biljett också kan köpa en hamburgetallrik som serveras på Rocklundarestaurangen före matchen. Om du köper den stöttar du VSK och du blir mätt och redo för en spännande match.

Snart är det dags – vi syns på söndag!

Här hittar du mer information om biljetter och en länk till bokningen