Se matchen mot Helsingborgs IF på plats på Iver Arena

Restriktionerna släpps ytterligare och vi kan med er hjälp släppa in ännu fler i publiken. Vi måste fortfarande följa vissa coronarestriktioner, men det känns så skönt att äntligen få välkomna er alla.

Nu byter vi ut flaggorna mot publik.

Våra kortinnehavare (säsongs-, partner- och VSK-kort) har fått ett särskilt mejl där de kan boka sina biljetter. Nu erbjuder vi alla som vill se matchen Mot Helsingborgs IF på plats möjlighet att boka plats på Iver Arena. Vi har både sitt- och ståplatssektioner öppna. Ta chansen att se VSK Herr på plats när höstsäsongen rivstartar med en riktigt fin match mellan VSK och klassiska Helsingborgs IF.

Matchen spelas 18/7 kl 15.00

Du hittar all information här och du kan trycka på knappen nedan så kommer du direkt till biljettbokningen. Och du kommer väl ihåg – du kan beställa Rocklundarestaurangens hamburgare när du bokar – du laddar upp med mat och dryck innan match samtidigt som du stöttar VSK.

Just för den här matchen känner vi oss fyllda av sommarglädje och ger er möjlighet till en rabatt. Skriv Sommar2021 där det står angivet för kampanjkod så får du 55 kronors rabatt på sittplatsbiljetter. Det är en frivillig rabatt och ges bara om du anger koden.

Biljettpriser

SITTPLATS
Vuxen 18 år och äldre: 250 kronor
Senior över 65 år och studenter: 200 kronor
Barn och ungdom: 40 kronor

STÅPLATS
Vuxen 18 år och äldre: 140 kronor
Senior över 65 år och studenter: 100 kronor
Barn och ungdom: 40 kronor

Nu kan du beställa Rocklundas Pulled-Pork-Burgare med coleslaw, potatissallad och syrad lök att njuta av innan matchen.

Du gör din beställning och betalning samtidigt som du bokar din biljett. Dryck beställer du på plats.

Hamburgertallriken kostar 200 kronor varav 50 kronor går direkt till VSK Fotboll. Det är bara genom din förbeställning som 50 kronor går till oss.

Det kommer att finnas 50 bord utomhus med fyra platser per bord tillgängligt. Du kan inte boka bord, men kan behöva vara snabb med din beställning för att garanterat få en plats.