Läs mer..." />

Samuel Leach Holm lämnar VSK Fotboll

Samuel Leach Holm lämnar Grönvitt
Foto: Åke Hedvall

VSK Fotboll och Samuel Leach Holm har ömsesidigt kommit överens om att bryta det gällande kontraktet som löpte säsongen ut.

22-åringen anlände till Grönvitt inför säsongen 2019 från Sollentuna FK och har noterats för åtta framträdanden i Superettan under den nuvarande säsongen. Samuel sammanfattar sin tid i Grönvitt:

– Under fjolårssäsongen hade jag det svårt att ta en plats i laget till följd av en tidig skada – vilket ledde till en utlåning under höstsäsongen i syfte om att få matchminuter och bygga upp självförtroendet. Jag vände sen tillbaka till VSK med ny energi inför den nuvarande säsongen och har tränat hårt varje dag.

– Jag har haft en bra relation med klubben men efter samtal har vi nu kommit fram till att det är dags för mig att prova mina vingar på annat håll.

Sportchef Robin Blommé:
– Vi har kommit fram till en lösning som vi tror är bäst för båda parter. Samuel har uppvisat ett brinnande engagemang och stor professionalism under sin tid här och jag önskar honom lycka till i framtiden.

Nästa steg för Samuel Holm kommer nu bli att åka utomlands för att träna med ett antal klubbar som visat intresse för honom.

VSK Fotboll tackar Samuel Leach Holm för hans tid i klubben och önskar honom ett stort lycka till framöver.

VSK Fotboll