Målvaktstränare klar för A-lagets ledarstab

Truppen hade sin första träning för säsongen igår, måndag. Lagom till starten förstärks nu staben i form av målvaktstränaren Richard Jonasson.

Richard har tidigare jobbat med damfotboll i Eskilstuna United samt i herrklubben Eskilstuna City. Tränaren ser nu fram emot att vara målvaktstränare på elitnivå i Superettan.

– Jag är riktigt taggad, jag ska göra allt för att få målvakterna i laget att vara i så bra form som det bara går, det ser jag som mitt främsta ansvar. Sen ska jag använda min kompetens i ledarstaben så mycket som möjligt, berättar Richard Jonasson.

Sportchef Robin Blommé:

– Jag känner mig trygg i att kunna säkerställa kompetensen kring våra målvakter. ”Rille” är erfaren och har ett arbetssätt som är bekant för alla inblandade och vi hoppas att det leder till fortsatt utveckling.