Läs mer..." />

Köp säsongskort och VSK-kort för säsongen 2021!

Det är fortfarande oklart hur pandemin kommer påverka möjligheterna att ha publik på våra matcher under säsongen 2021 och när det i så fall blir möjligt. Att VSK Fotboll har som tydlig ambition att på ett smittsäkert sätt kunna arrangera matcher inför publik den dagen vi får möjlighet är däremot glasklart.

Under slutet av förra året skickade vi ut en enkät för att få era åsikter om hur vi borde göra med säsongskort. Efter att ha tagit era värdefulla åsikter och inspel i beaktande har vi valt att lansera två alternativ: antingen ett vanligt säsongskort eller ett VSK-kort.

Här kan du läsa mer och köpa ditt säsongskort samt VSK-kort.

Kort sammanfattat så behöver du ha något av korten för att ha chansen att se VSK på Iver Arena den dagen vi får släppa in åskådare igen.

Men det är inte bara för din skull korten finns. VSK Fotboll står som många andra klubbar inför en fortsatt tuff ekonomisk utmaning under pandemin. Vi arbetar varje dag för att vi ska komma ur pandemin med en stark ekonomi som ger goda förutsättningar för framgång. Men vi behöver din hjälp i en tid då intäkter är svårare än någonsin att få in och är därför kanske det mest betydelsefulla kort vi någonsin lanserat. Vi behöver ert stöd mer än någonsin!

Heja Sport!

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR
KÖP DITT VSK-KORT HÄR