Grönvit Superhelg 2-3/9 – Här är allt du behöver veta

I helgen går vår Grönvita Superhelg av stapeln. Två matcher på två dagar – inträdet är fritt. På lördag 15.00 tar herrlaget emot IK Brage på Hitachi Energy Arena. På söndagen tar damlaget emot BK 30 2 i ett äkta derby. Matchstart 16.00. Vi har fyllt Superhelgen med aktiviteter, båda dagarna. Vi har också startat en swishkampanj där du kan stötta klubbens barn- och ungdomsverksamhet.

Det fria inträdet på helgens matcher är bara möjligt tack vara våra generösa samarbetspartners som betalar per åskådare. Se till att komma på båda matcherna – ju fler vi blir – ju mer pengar kan klubben räkna in.


Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matcherna samt hur det funkar med biljetter och entré.


Innan vi ens börjar prata fotboll ska vi prata bandy. Vår systerförening VSK Bandy spelar sin första match i Svenska cupen på lördag 2/9 kl 13.00. Du som har säsongskort hos VSK Fotboll eller en biljett till lördagens match mot IK Brage har fritt inträde till matchen. Ett flott erbjudande som du så klart ska överväga.


Våra läktarsektioner

Sittplats

Sektion C: Är sektionen där många av våra partners sitter och många med säsongskort. Det är relativt lite stolar som kan bokas på den här sektionen så vill man sitta här måste man vara ute i god tid för att hitta en bra plats.

Sektion D: På övre delen av sektion D sitter många säsongskortsinnehavare som tillhör ”aktiv sittplats”, det vill säga lite äldre supportrar som är aktiva, sjunger och visar engagemang.

Sektion B och E: Är sektioner där vår breddpublik normalt bokar sina biljetter.

Sektion A: Är i första hand till för barnfamiljer som önskar det relativa lugn som en ändsektion erbjuder. På sektion A skall också de bortasupportrar som väljer sittplats boka sina biljetter.

Ståplats

Sektion G och H: På högra delen av sektion G och vänstra delen av sektion H står våra mest hängivna supportrar. Det är ”klackens” plats och här sjunger man och stöttar laget. Om barn står här måste de vara under uppsikt av vuxen.

Sektion F, G, H och I: På sektion F, vänstra delen av sektion G, högra delen på sektion H samt sektion I står vår övriga ståplatspublik. Här är det lite lugnare och vuxna som har sina barn med sig står företrädesvis här.


Biljetter

Det är fritt inträde på helgens matcher. För lördagens match behöver du boka en biljett via vårt vanliga biljettsystem. Här bokar du din biljett. för att komma in på matchen.

På söndagens match behövs inga biljetter. Du går in via huvudentrén och väljer själv din plats på stå- eller sittplats. Våra publikvärdar kommer räkna publiken som kommer.

På herrmatchen räknar vi med absolut fullsatt på de Grönvita läktarsektionerna. På dammatchen ska vi självklart slå publikrekordet satt tidigare i år i derbyt mot Gideonsberg på 477 personer. Det ska ryka all världens väg.

Kom och stötta våra Grönvita krigare – lagen behöver ditt stöd i kampen om topplaceringarna i respektive serie.

Och kom ihåg – ju fler vi blir i publiken på matcherna – ju mer får klubben i intäkter via våra samarbetspartners.

OBS: Om du inte kan använda dina biljetter – vänligen meddela oss så någon annan får chansen att se matchen på plats. Mejla på kansli@vskfotboll.nu – använd ordernumret på biljetten i kontakten med oss. Om du inte har det meddela vilken plats du bokat.


På arenan

Entré lördag

Sitt- och ståplatsentréerna öppnar två timmar innan match kl 13.00.

Entré söndag

Huvudentrén öppnar en och en halv timme innan match 14.30.

Aktiviteter före match – samma båda dagarna

Vi anordnar aktiviteter för våra besökare före match. Det är samma event lördag och söndag.

För barnen och sötsugna vuxna har vi godisregn (14.30 lördag och 15.30 söndag som alla kan delta i), vi har en hoppborg på plats och vi har en spelarstation där våra A-lagsspelare är på plats. Här kan du få autografer, ta kort med din favoritspelare, få träningstips om hur du blir en bättre fotbollsspelare, tävla i prickskytte och inte minst få en VSK-flagga målad i ansiktet (även vuxna). För vuxna har vi en bilutställning från M-Bil i Västerås.

Så här fungerar de med våra aktiviteter under lördagen

Aktiviteterna är öppna från kl 13.00-15.00. Eventområdet är på baksidan av sittplatsläktaren. Alla kan besöka våra aktiviteter. Våra ståplatsbesökare är välkomna till sittplatsområdet före match mellan 13.00-14.35. Som ståplatsbesökare visar du upp din ståplatsbiljett vid huvudentrén och blir då insläppt på området. Senast 14.35 måste du lämna området genom grinden vid huvudentrén och ta dig bort till ståplatsentrén.

Så här fungerar de med våra aktiviteter under söndagen

Aktiviteterna är öppna från kl 14.30-16.00. Eventområdet är på baksidan av sittplatsläktaren.

På arenan har vi kiosker öppna på sittplats, hemma- och bortastå (lördag), på söndag har vi sittplatskiosken öppen. Vi erbjuder vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också grillade hamburgare och varmkorv.

Kom i god till arenan och passa på att ta del av våra aktiviteter.


Souvenirer

Souvenirer säljer vi denna match på vårt eventområde bakom sittplatsläktaren. Alla kan handla souvenirer på lördag då du som ståplatsbesökare är välkommen på eventområdet mellan 13.00-14.35.


VSK Fotbolls swishkampanjStötta Framtiden

Inför vår Grönvita Superhelg har vi startat en swishkampanj där insamlade medel oavkortat går till vår barn- och ungdomsverksamhet. Syftet är att rusta upp våra faciliteter på Skälby IP som klubben ansvarar för.

Läs mer om swishkampanjen här


Då återstår bara att hälsa alla välkomna till vår Grönvita Superhelg – vi ses båda dagarna för härliga Grönvita fester!

Heja Sport!