Förlust hemma mot Norrby IF

Det blev en bitter förlust för VSK Fotboll hemma mot Norrby IF. Trots stort spelövertag förlorade Grönvitt matchen med 1-3.

Redan från start tog VSK kommandot i matchen och skapade lägen direkt. På topp startade Emir Smajic men redan i den 13:e minuten tvingades forwarden bryta matchen på grund av en skada i knät. Hur illa skadan är återstår att se. Inhoppande istället för Emir kom Douglas Karlberg.

I den 21:a minuten kom ledningsmålet för gästerna när Jasen Khayat fint spelade fram en djupledslöpande Dardan Rexhepi som tog emot och avslutade i mål. Det blev även halvtidsresultatet.

Till den andra halvleken genomförde VSK sitt andra byte när Emil Skogh klev av och Filip Tronêt hoppade in. Redan i det första anfallet var Tronêt nära att sätta kvitteringen när hans skott gick rakt på målvakten från nära håll.

I den 50:e minuten blev Douglas Karlberg fälld i straffområdet, på den efterföljande straffen satte Karwan Safari bollen i nät med en klassisk panenka.

Grönvitt fortsatte trycka på för ett ledningsmål och man skapade flera heta lägen, men den sista touchen saknades. Istället kunde Norrby genom Abbas Mohamad sätta 1-2 på hörna i den 86:e minuten och Richard Yarsuvat kontra in 1-3 i den 90:e minuten.

VSK Fotboll – Norrby IF 1-3 (0-1)
21’ 0-1 – Dardan Rexhepi
——————————————-
50’ 1-1 – Karwan Safari (Straff)
86’ 1-2 – Abbas Mohamad
90’ 1-3 – Richard Yarsuvat