Biljettuppdatering: Biljetterna på väg att ta slut till söndagens match

På söndag möter VSK Fotbolls herrlag Helsingborgs IF på Iver Arena i återstarten av serien. Av de niohundra biljetter klubben kan sälja till denna match (på grund av covidrestriktioner) återstår nu ett mindre antal.

På hemmastå återstår ett 15-tal biljetter av de 250 som är maxantalet på sektionen. Vill du säkra en ståplatsbiljett är det bråttom att göra så.

På sittplats finns ett drygt hundratal biljetter tillgängliga just nu utspridda på alla sektioner utom sektion (C) som är utsåld. Vill du se matchen från sittplats på söndag är det hög tid att boka din biljett direkt nu.

Som vanligt påminner vi om att man måste boka sin biljett via vårt digitala bokningssystem. Inga kassor är öppna på arenan för biljettförsäljning. Du med partner- eller säsongskort måste boka din biljett via den länk du fått från klubben i ett särskilt mejl.

Du med VSK-kort kan få rabatt på entrépriset genom att boka din biljett via den länk du fått i ett mejl från klubben.

Du som bokar plats på sittplats kan få 55 kronors rabatt på entrépriset genom att uppge koden Sommar2021 när du checkar ut från varukorgen i biljettsystemet.

På arenan har vi vårt vanliga utbud av drycker och tilltugg. Någon mat serveras inte på arenan denna match.

Vi har vår souvenirförsäljning igång före, under och efter matchen. Passa på att snygga till din garderob med något grönvitt.

Före matchen kan du smörja kråset på Rocklundarestaurangen. Boka en hamburgare samtidigt som du köper matchbiljetten i biljettsystemet. Det är ett smart sätt att bli mätt samtidigt som du stöttar VSK Fotboll.

Se till att boka din biljett direkt nu så syns vi på söndag och hejar fram Grönvitt till seger.

Här hittar du mer information om biljetter och en länk till bokningen