William Videhult kallad till P18-landslaget

William Videhult har blivit kallad till Svenska Fotbollsförbundets P18/02 landslagsläger på Bosön.

17-årige William Videhult har under nuvarande försäsong gjort flertalet framträdanden och ett mål i den grönvita A-lagsdressen – nu är han även kallad till P18-landslaget. Anfallaren har tidigare i sin karriär blivit kallad till både P16- och P17-landslaget.

– Det känns alltid jättebra att bli kallad till ett landslagsläger. Jag ser det som ett kvitto på att jag har gjort någonting bra och att jag tar steg i rätt riktning, säger William.

Vad är dina förhoppningar på lägret och landslaget i stort?
– Mina förhoppningar på dagarna på Bosön är nyttig träning och ännu lite erfarenhet från landslagsfotboll. Jag kommer givetvis försöka stärka mina aktier fotbollsmässigt och göra mitt yttersta för att visa upp mig, men mina prioriteringar ligger fortfarande i klubblaget. Dessa samlingar ser jag som fina utmärkelser, men VSK är alltid prioritet ett, säger William Videhult.

Vi säger grattis och önskar William Videhult lycka till på lägret som äger rum 23-26 mars på Bosön i Stockholms län.

VSK Fotboll