VSK – Landskrona BoIS (1/8): Varför du bör boka din biljett redan nu

Inför matchen mot Helsingborgs IF kunde VSK på grund av restriktioner släppa in 900 personer i publik. Några dagar innan match var biljetterna slut och på matchdagen stod flera hundra i kö för att få köpa biljett.

Inte sedan VSK flyttade till Rocklundaområdet och den nya arenan har det hänt att någon inte kunnat köpa en biljett för att se Grönvitt. Men nu hände det, så klart beroende på de speciella omständigheter som råder.

Inför matchen mot Landskrona BoIS den 1/8 är förutsättningarna lite bättre. Vi kommer kunna släppa in något fler på arenan, exakt hur många vet vi inte idag. Utgångsläget vi jobbar med idag är 950 personer i publiken men det kan bli fler då vi möjliggjort för er att boka sällskap om fyra på sittplatsläktaren. När man sitter i sällskap sitter man bredvid varandra och har sen minst två tomma stolar på respektive sida till sina grannar.

Ju fler som sätter sig i sällskap, desto fler kan vi ta in. Vi uppmanar därför alla som har möjlighet att boka biljetter i sällskap att göra så.

Vill du vara säker på att få en biljett till matchen mot Landskrona BoIS uppmanar vi dig att boka din plats idag. Just nu finns det gott om biljetter kvar och du som väljer sittplats kan ännu få tag i bra platser.

Som vanligt påminner vi om att man måste boka sin biljett via vårt digitala bokningssystem. Inga kassor är öppna på arenan för biljettförsäljning. Du med partner- eller säsongskort måste boka din biljett via den länk du fått från klubben i ett särskilt mejl.

Du med VSK-kort kan få rabatt på entrépriset genom att boka din biljett via den länk du fått i ett mejl från klubben.

Du som bokar plats på sittplats kan få 55 kronors rabatt på entrépriset genom att uppge koden Sommar2021 när du checkar ut från varukorgen i biljettsystemet.

Välkomna

Boka din biljett här