Läs mer..." />

VSK jagar tre nya poäng i Söndagens bortamatch mot Sandvikens IF

Viktig bortamatch för VSK när Sandvikens IF står för motståndet. VSK beger sig till Sandviken för att hitta vinnarspåret igen. – Efter förlusten senast var det en dags besvikelse innan laget var tillbaks på banan igen säger Tor-Arne Fredheim.

 

Sandvikens IF har efter 7 omgångar 6 inspelade poäng.

-Sandvikens poängskörd är i underkant med tanke på hur hårt de jobbar, det kommer därför bli en match där det krävs mycket tålamod och ett högt tempo i Anfallsspelet säger Tor-Arne.

I veckan spelade Ilir Berisha 90 minuter och Emir Smajic gjorde VSK´s mål i U21 matchen mot Vasalunds IF något som är väldigt positivt.

Supporterstödet på bortaplan är fortsatt fantastiskt med en fullbokad buss som hjälper till från läktaren med sin skönsång.

-Det är oerhört viktigt, särskilt i en sån här match med stödet från läktarna. Spelarna blir extra tända när supportrarna sjunger fortsätter Tor-Arne.

Det alltid så stora supporterstödet, bilden är tagen på senaste bortamatchen mot Syrianska FC.

 

Under lördagsförmiddagen genomförde VSK en sista, taktisk träning inför söndagens match i solskenet på Solid Park Arena detaljerna från senaste matchen mot Assyriska FF har genomlysts.

Sandvikens IF – VSK Fotboll
Söndag 27/5 17.00
Jernvallen

Se matchen på Ettanfotboll.se, klicka här >>>
Allstar Västerås visar alla bortamatcher – Boka ditt bord på Allstar idag och se matchen tillsammans med våra grönvita vänner. Klicka här för att boka bord >>>

 

Andreas Dayan