VSK Fotbolls ordförande – “Tack alla och grattis herrlaget till säkrat kontrakt”

”Det har varit en tuff säsong för herrlaget på många sätt, men nu är ett nytt kontrakt i hamn och jag ser positivt på framtiden” – säger ordförande Stefan Brandberg.

– Igår blev vårt herrlag klara för en ny säsong i Superettan 2023. Serien är inte färdigspelad än och vi får se vilken plats och poäng laget hamnar på till slut. Men redan nu vill jag framföra mitt tack till teamet runt laget, spelarna, vår publik, supportrar, våra samarbetspartner, funktionärer och styrelse. Ni har alla på olika sätt bidragit till att säcken runt kontraktet kunde knytas till.

– Det har varit tufft i perioder och pressen på laget har bitvis varit hård. Men jag vill säga att de i och runt laget tillsammans tagit sig an och löst uppgiften på bästa sätt och man har genomgående visat en bra attityd.

– På lördag kl 17.00 är det säsongsavslutning på Iver Arena mot AFC Eskilstuna och jag hoppas att så många som möjligt väljer att komma ned och hylla laget till prestationen och se fin fotboll, som jag tycker laget presterat mest hela tiden under säsongen.

Tack alla för visat stöd under året och stort grattis till spelare och ledare i A-truppen till säkrat spel i Superettan 2023.

Stefan Brandberg, ordförande VSK Fotboll