VSK Fotboll tackar Stefan Johansson – vd hygienteknik vars sponsring möjliggjort värvningen av Michal Pawlik

Michal Pawlik är på plats i VSK på ett korttidskontrakt och det har möjliggjorts tack vare generös sponsring av Hygienteknik och vd Stefan Johansson.

Michal, Stefan och Kalle på plats på Iver arena precis före första träningen i VSK för Michals del

Så här säger Stefan om sitt stöd till VSK:

”Som jag förstår behöver VSK göra det här lånet för att stärka upp mittfältet och jag är mer än glad att kunna hjälpa till med de ekonomiska bitarna. Jag tycker VSK är inne på rätt spår nu med hur föreningen byggs från grunden med ekonomin i fokus. Vad jag kunnat se gör ordföranden Stefan Brandberg ett fantastiskt jobb, inte minst med all tid han lägger ned som ordförande och nu också som tf klubbchef, på ideell basis. Jag vill också passa på att säga att huvudtränare Kalle Karlsson gör ett väldigt bra jobb med spelartruppen. Laget har en bra spelidé och med Michal som förstärkning på mittfältet hoppas jag att det blir färre mål bakåt.

Som VSKare året om och som representant för det lokala näringslivet är det viktigt att vara med och stötta Grönvitt. Jag hoppas att vi i näringslivet kan komma samman och stötta VSK i större utsträckning i framtiden. För mig är det tydligt att det är så vi måste göra för att västeråsarna ska kunna få njuta av elitfotboll på hemmaplan de kommande åren”.