VSK Fotboll startar hösten med match mot defensivt skickliga Sandvikens IF och temat är ”Matchtröjans dag”

Sandvikens IF avslutade vårsäsongen med vinst mot Rynninge IK och stannade på en tionde plats i serien.

– De spelar en väldigt försvarsinriktad fotboll där arbetsinsatsen är ett signum. En sak att se upp för är deras fasta situationer säger Thomas Gabrielsson.

– Jag har sedan tidigare bra koll på Sandviken och inför den här matchen tror jag att vi har hittat flera nycklar som vi kan utnyttja.

För VSK:s del har de senaste veckorna handlat mycket om att komma igång igen efter en skön sommarledighet.

– Vi har en bra känsla i truppen med samtliga spelare förutom långtidsskadade Calle Svensson tillgängliga för spel. Det kommer bli en väldigt svår laguttagning samtidigt som att storleken och kvaliteten på truppen är en fantastisk tillgång nu när vi går in i hösten fortsätter Thomas Gabrielsson.

– Vi har förberett oss väl och kommit ihop bra som grupp under träningslägret i Tvååker och energin har fortsatt under träningsveckan som varit säger Joacim Gunnarsson.

VSK Fotboll förväntar sig en grönvit läktare då det är Matchtröjans dag. Så se till att ta på dig din matchtröja så vi hjälps åt att färga läktaren grönvit. Har du ingen så finns de att köpa på arenan eller vid förinsläppet på ståplats kl. 13.30 där du dessutom har chansen att träffa på spelare och tränare från laget.

VSK Fotboll – Sandvikens IF
Lördag 18/8 16.00
Solid Park Arena

För dig som inte kan vara på plats så sänds matchen på Ettanplay.se och VLT.se:
Ettanplay >>>
VLT.se >>>

 

 

Andreas Dayan