VSK Fotboll söker tränare till ungdomslagen

Västerås SK:s ungdomsverksamhet söker nu nya tränare till flera ungdomslag. Vi är både intresserade av dig som vill vara med på resan som huvudtränare och av dig som söker en roll som assisterande tränare.

Du kanske är gediget fotbollsutbildad med erfarenhet som spelare, eller som tränare för ett ungdomslag eller ett seniorlag. Då har du nu möjlighet att arbeta med att utveckla ungdomsspelare i en driven utbildningsmiljö med ambitiösa spelare. Eller så har du helt enkelt ett enormt intresse för fotboll och spelarutveckling, har bestämt dig för att bli tränare och vill börja i ett av VSK:s många ungdomslag. Då erbjuder vi alla förutsättningar som behövs på vägen.

I VSK kommer du att ingå i en 100 personer stark tränargemenskap och arbeta utifrån en tydlig spelar- och ledarutbildningsplan. Du får genom löpande intern och extern utbildning och erfarenhetsutbyten möjligheten att ta nästa steg i din utveckling. I ryggen har du hela klubben och vår tränarstab – från seniorlag till yngsta ungdomslag. Du är viktig på VSK:s resa mot toppen!

Om du är intresserad, tveka inte att höra av dig till Herman Ottossn via mail, herman@vskfotboll.nu
Frågor kan även besvaras av Oscar Norrby, oscar.norrby@vasterassk.se

VSK Fotboll