VSK Fotboll söker tränare till ungdomslagen

VSK Fotboll söker tränare till våra ungdomslag – visst låter det spännande.

Vi söker dig som kanske är gediget fotbollsutbildad med erfarenhet som spelare, eller som tränare för ett ungdomslag eller ett seniorlag. Då har du nu möjlighet att arbeta med att utveckla ungdomsspelare i en driven utbildningsmiljö med ambitiösa spelare utifrån en tydlig värdegrund.

Har du inte den bakgrunden söker vi dig ändå. Vi letar också efter dig som har ett stort intresse för fotboll och spelarutveckling och som är redo att ta sig an utmaningen att leda ett ungdomslag. Du är så välkommen, vi ser till att du får alla verktyg du behöver för att lyckas i en tränarroll.

Som tränare i VSK ingår du i en hundra personer stark tränargemenskap. I Grönvitt arbetar vi utifrån en tydlig spelar- och ledarutbildningsplan. Du får genom löpande intern- och extern utbildning samt erfarenhetsutbyten möjligheten att ta nästa steg i din tränarutveckling. I ryggen har du hela klubben och vår tränarstab – från seniorlag till yngsta ungdomslag. Alla som ansluter till den grönvita gemenskapen är viktiga för oss.

Om du är intresserad – tveka inte att höra av dig till Herman Ottosson via mail, herman@vskfotboll.nu
Frågor kan även besvaras av Oscar Norrby, oscar.norrby@vasterassk.se

Välkomna till VSK