VSK Fotboll söker extrapersonal inom event- och kommunikation

VSK Fotboll är Västerås fotbollslag med en lång historia som sträcker sig tillbaka 119 år i tiden. Från att traditionellt varit en klubb för stadens arbetare har VSK idag växt till att attrahera människor från stadens och närområdets alla hörn.

VSK Fotboll präglas av en ständig strävan att förbättra sig. Vi jobbar hårt med utbildning av våra ledare, barn och ungdomsspelare – där klubbens värdeord Glädje – Gemenskap – Ansvar hålls i fokus.

VSK Fotboll söker förstärkning inom event och kommunikation

•  Nu har du en unik möjlighet att bli en del av den grönvita familjen
•  VSK Fotboll vill tillsammans med dig ta klubben till en ny nivå
•  Ta chansen att bli en del av oss idag och hjälp VSK in i framtiden

UPPDRAGET

Vår verksamhet inom marknad och kommunikation bygger på att skapa möjligheter så att vi kan driva vår verksamhet på bästa sätt. Det är där du kommer in i bilden. I rollen kommer du ha varierande uppgifter som omfattar att stärka VSKs varumärke genom att;

  • planera, genomföra och utveckla våra event/matchvärdskap och nätverksträffar under fotbollssäsongen
  • kommunicera våra budskap externt och internt via sociala medier, nyhetsbrev och vår hemsida samt andra kanaler som vi löpande utvecklar

Precis som fotboll eller annan lagsport är detta inte en ”one- man-show”. Du är självående och tycker om att driva och genomföra event men vi jobbar i team och du har backning av övriga kollegor, kanslipersonal, spelare med flera. Du blir en viktig del av vår marknad och kommunikationsdel.

Vi kan erbjuda dig en familjär, innehållsrik och utvecklande miljö att vara en del av.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER

Brinner du för kommunikation, kundrelationer och kundupplevelser? Vi söker en social, driven och ansvarsfull person som befinner sig i studier eller i slutet av en kommunikations- eller marknadsföringsutbildning. Tidigare arbetserfarenhet är meriterande men ej ett krav.

Att sätta kunden i fokus och känna värdet av att leverera ett bra bemötande och en god upplevelse till våra kunder, det är något du sätter värde på och känner vore kul och inspirerande. Nu hoppas vi att just du vill bli en viktig del av det framtida VSK!

ARBETSTIDER, OMFATTNING OCH ANDRA KRAV

Anställningstyp: Deltid/timanställningKörkort: B
Arbetsplats: Iver ArenaLön: Timlön enligt ök.
Startdatum: Så fort som möjligt 


Skicka din ansökan till ansokan@vasterassk.se och om du har frågor kontaktar du Matilde Juliusson på 073-563 32 55.
Vi tar hanterar ansökningar löpande så se till att sök tjänsten så fort som möjligt.