VSK Fotboll söker ledare till Flickakademin och våra ungdomslag

Som i ett led i VSK:s ambition att erbjuda unga pojkar och flickor en elitförberedande fotbollsmiljö, där fokus finns på individens utveckling söker vi nu tränare till vår våra verksamheter med ett brinnande intresse för att forma framtidens fotbollsstjärnor via ett gott ledarskap och ett djupt engagemang.

Vi är stolta över vår breda verksamhet med ungdomslag för pojkar och flickor upp till 14 år, flickjuniorverksamhet (15–17 år) och certifierad akademiverksamhet för pojkar 15-19 år. Nu söker tränare och ledare till våra ungdomslag som vill vara med på vår resa och utveckla klubben vidare.

Vi söker dig som vill utveckla ditt tränarskap tillsammans med övriga ledare i verksamheten. Du brinner för att arbeta med unga fotbollsspelare och har en förmåga att, tillsammans med andra ledare, skapa en utbildningsmiljö där spelare kan ta nästa steg i sin fotbollsutveckling med en stark utgångspunkt i vår värdegrund: Glädje – Ansvar – Gemenskap.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ditt ledarskap. Rollerna är arvoderade uppdrag som förhandlas med oregelbundna arbetstider som ibland även omfattar kvällar och helger. Oavsett vilken roll som du är nyfiken på kommer du i rollen ingå i ett miljö som ger dig stöd och utveckling i ditt tränar- och ledarskap.

Vill du vara med och skapa framtidens fotbollsspelare? Då ska du söka våra tjänster redan idag.

Huvudtränare åldersgrupp
Du ska gärna ha erfarenhet av att träna ungdomar, där värdegrunden är en viktig del i verksamheten. UEFA B är meriterande men inget krav. Du ska vara van att arbetsleda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med akademichef och andra föreningsfunktioner. 

Assisterande tränare åldersgrupp
Som assisterande tränare jobbar du i team tillsammans med huvudtränare. Du har kanske precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar? Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen. Meriterande om du påbörjat SvFF:s utbildningar. Har du särskilda intressen för specialistroll, t.ex. målvaktsträning eller analys, får du gärna anmäla det.

Lagledare
Har du erfarenhet av fotboll och på ideell basis bidra till utvecklingen av nästa elitspelare som skriver A-lags kontrakt? En lagledare till vår akademiverksamhet är en mycket viktig del av teamet och vi söker dig med ett stort intresse av att arbeta med ungdomar som har ett öga för administrativa och praktiska frågor och har lätt att samarbeta i en snabbfotat organisation. Du kommer att vara knuten till våra akademilag under hela fotbollssäsongen där du ser till att allt flyter på som det ska och stöttar akademichefen löpande.

Varmt välkommen till VSK Fotboll!

Vi är en fotbollsfamilj som vill ta ansvar och värdesätter gemenskap, utveckling och framför allt, en stor dos glädje! VSK Fotboll är Västerås fotbollslag med en lång historia som sträcker sig tillbaka 120 år i
tiden. Från att traditionellt varit en klubb för stadens arbetare har VSK idag växt till att attrahera människor från stadens och närområdets alla hörn. VSK Fotboll präglas av en ständig strävan att förbättra sig. Vi jobbar hårt med utbildning av våra ledare, barn och ungdomsspelare – där klubbens värdeord Glädje – Gemenskap – Ansvar hålls i fokus.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan skickar du till akademi@vskfotboll.nu snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av VSK Fotbolls akademichef Gustav Høgmo Utstøl +4741244002

Varmt välkommen att söka våra tjänster.