VSK Fotboll söker junior kommunikatör

VSK Fotboll utökar sitt kommunikationsteam och söker nu en junior kommunikatör med inriktning mot film och rörlig media.

Inför den allsvenska säsongen 2024 utökar nu VSK Fotboll sitt fokus på kommunikation och i den strävan söker vi nu en person som kan hjälpa oss att utveckla vårt arbete med att filma, klippa och göra filmade spelarintervjuer.

Arbetet är centrerat till våra hemmamatcher i Allsvenskan 2024 och består av att göra filmade standardiserade spelarintervjuer efter match samt filma presskonferensen med spelande lags tränare – klippa ihop dessa och posta dem på vår medieplattform. Jobbet kan också komma att innebära andra filmuppdrag utanför matcharrangemangen, tex presskonferenser.

Kompetens: Kunna hantera kamerautrustning och filma med god kvalité samt ha god förmåga att redigera och klippa ihop till en professionell slutprodukt.

Krav: Du måste ha möjlighet att arbeta på de flesta av våra femton hemmamatcher i Allsvenskan, där matcher spelas från april till november med uppehåll i juni.

Vi tror du är en yngre person som önskar praktisk erfarenhet och som vill utveckla dina förmågor i en skarp livemiljö som ställer höga krav på leverans och kvalité i arbetet.

Gällande egenskaper ser vi framför oss att du är en person som är noggrann och har känsla för detaljer i ditt arbete. Vi jobbar som ett team under våra matcharrangemang där vi löser uppgifterna tillsammans. Du måste vara flexibel som person med en tydlig vilja att se till att teamet lyckas med sitt uppdrag.

Anställningsform: Timanställning

Om du är intresserad av att söka jobbet skriver du en ansökan där du berättar vem du är och beskriver dina färdigheter. Inkludera tidigare erfarenheter om sådana finns. Vi kan komma att begära ett arbetsprov av dig.

Din ansökan mejlar du till kommunikation@vskfotboll.nu om du har frågor runt tjänsten kan du kontakta kommunikationsansvarig Anders Tengström på 0766318049. Sista ansökningsdag är 5:e februari och vi tillämpar löpande rekrytering där vi intervjuar vart efter ansökningarna kommer in.