VSK Fotboll – Helsingborgs IF: Fler biljetter tillgängliga

Förutsättningarna för biljettförsäljningen runt söndagens match mellan VSK och HIF har förändrats flera gånger under veckan, ibland till det bättre, ibland med utmaningar som följd för klubben.

Under onsdagen fanns bara några enstaka hemmaståbiljetter tillgängliga. Efter en dialog med tillståndsgivande myndighet (Polisen) får vi nu öka antalet platser på ståplats med 50 personer till totalt 250. I skrivande stund (torsdag morgon) finns drygt 40 biljetter tillgängliga på sektionen. Vill du se matchen från ståplats passa på nu, det kan inte bli aktuellt med fler släppta biljetter här.

På sittplats rullar försäljningen av biljetter på sakta men säkert. Mittensektionen (C) är slutsåld och på grannsektionerna (B) och (D) är alla de mest attraktiva platserna bokade. På yttersektionerna är det relativt mycket bokat på sektion (A), på sektion (E) är de flesta platserna tillgängliga. Det är hög tid att boka om ni vill undvika mindre attraktiva platser och om ni vill sitta i sällskap.

Kom ihåg att alla som vill se matchen på plats måste ha en biljett, du kan alltså inte komma till arenan med ditt årskort eller partnerkort. För dig som har ett partner- eller säsongskort. Gå in via det mejl du fått av klubben och boka din biljett.

Du som har VSK-kortet kan få rabatt på entrépriset, gå in via mejlet du fått och boka din biljett.

För dig som tänker köpa en sittplatsbiljett kan du få rabatt. Du använder koden Sommar2021 när du checkar ut från varukorgen i biljettsystemet.

Inga biljetter säljs på plats i samband med matchen. För att inte missa matchen, det kommer bli en härlig fotbollsfest i värmen, se till att boka din biljett på nätet.

På matchen kommer vi sälja vårt vanliga sortiment av drycker och tilltugg. Någon mat säljs inte på arenan.

Vi har vår souvenirförsäljning öppen under evenemanget. Det finns ett stort sortiment av olika klädesplagg tillgängliga i alla vuxenstorlekar.

Eftersom du ändå måste äta före matchen kan vi kanske locka med att besöka Rocklundarestaurangen före avspark. Där säljs en hamburgare för 200:- och VSK får pengar för varje såld hamburgare. Mätt och glad kan du sen ta de få stegen till arenan för att se Grönvitt sno åt sig en välförtjänt hemmavinst. Du bokar din hamburgare i samband med att du köper din biljett.

Nu är det bara några dagar kvar – håll ut!

Här hittar du mer information om biljetter och en länk till bokningen