VSK Fotboll gör klart med meriterat nyförvärv till organisationen

Kulturbäraren Johan Svensson är tillbaka i VSK Fotboll efter att ha fått vara supporter under ett par år. Johan har efter karriären satsat på sin karriär inom Folksam men kommer nu i början av januari att starta sin nya roll som säljare i VSK Fotbolls marknadsorganisation.

– Jag brukar alltid säga att för att bygga en framgångsrik organisation i en förening så behövs det en mix av hjärta och hjärna, i Johan får vi båda delarna och dessutom så får vi en person som har växt upp i VSK Fotboll och kan klubben kanske bäst av alla. Den enda nackdelen jag kan se är att man måste oroa sig för att bli glidtacklad när man kommer in till kontoret, säger VSK Fotbolls tf. klubbchef Andreas Dayan.

– Det känns inspirerande att komma tillbaka i det här läget. Det är en helt annan klubb idag och förutsättningarna är väldigt goda att fortsätta utveckla klubben på alla fronter. Inte minst i sälj- och marknadsarbetet, säger Johan Svensson.

– Vi är mycket glada över rekryteringen av Johan och att han är tillbaka i föreningen, han har i rekryteringsprocessen visat prov på väldigt goda egenskaper inför uppgiften som säljare i VSK Fotboll, säger ordförande Christer Blom.

Varmt välkommen tillbaka Johan.