VSK Fotboll – GIF Sundsvall: Här är allt du behöver veta

Välkommen till årets första tävlingsmatch på hemmaplan. Svenska cupen är i full sving och idag tar sig de Grönvita an GIF Sundsvall. Här är all information du behöver inför matchen på Hitachi Energy Arena. Matchstart 18.30.

Säkerhet

Vi börjar med att uppmana alla att komma i tid. Även om publiktrycket inte förväntas bli så stort kan det bli köer vid insläpp. Det kommer att genomföras visitationer för ståplatspubliken, selektiv visitation sker på sittplats.

Observera att det fortsatt råder väskförbud på alla våra arrangemang. Förbudet innefattar alla former av väskor och även påsar samt genomskinliga väskor. Undantag görs för skötväskor och vid särskilda medicinska behov. Observera att dessa väskor kommer att genomsökas innan inpassering.

Biljetter

Biljetter till matchen köper du enklast via vår biljettportal

Priset är för den här matchen är:

Sittplats: Vuxen, 100:-, Ungdom 0-17, 50:-

Ståplats: Vuxen 70:-, Ungdom 0-17, 35:-

Du kan även köpa biljett i vår biljettkiosk som finns till vänster om entrén till hockeyhallen. Biljettkiosken öppnar 60 minuter innan matchstart och stänger kl 18.30.

Vi vill också passa på att göra reklam för att vi säljer årskort som ger dig ett otroligt förmånligt pris för att se Allsvenskan 2024 på Hitachi Energy Arena. Men det är mer än så – alla herr- och damlagets matcher ingår i årskortet, det vill säga även träningsmatcher och cupmatcher.

Här hittar du våra årskort – gör som nästan 2 000 redan gjort och slå till på ett idag!

På arenan

Vi har kiosker öppna på sittplats och hemmastå. Normalt kioskutbud finns inklusive varmkorv med bröd. Många kommer vara hungriga då matchen spelas mitt i middagstid – vi har laddat upp med mycket korv. Vi säljer också ett basutbud av souvenirer i kioskerna.

Hjärtligt välkomna till tävlingssäsongen 2024


P.S. Du glömmer väl inte bort att det är dags att bli medlem i VSK Fotboll för 2024. Som medlem stöttar du klubben ekonomiskt och inte minst viktigt, du kan vara med och bestämma om föreningens framtid.


Till sist uppmanar vi dig som ännu inte bokat din biljett till bortapremiären mot AIK att så göra. Biljetterna kommer att ta slut.