VSK Dam: Här är allt du behöver veta inför dagens hemmamatch

Damlaget leder serien och idag väntar en spännande match mot det klassiska storlaget Gideonsbergs IF. Damerna behöver ditt stöd så kom ned till Iver Arena idag och heja fram laget.

När: Lördag 18/9
Tid: 15.30
Var: Iver Arena
Motstånd: Gideonsbergs IF 2


Fri entré för alla under 18 år. För dig som är vuxen går det bra att lämna en frivillig entréslant på 60kr för att stötta klubben. Om du inte vill, behöver du inte. Anslag finns på arenan hur du betalar.


Så här gör du när du kommer till Iver Arena:

Du går in genom den vanliga huvudentrén och tar plats på sittplatsläktaren.

Fri sittning råder men covidrestriktioner gäller. Vill ni sitta i ett sällskap bredvid varandra är det maximalt åtta personer som är tillåtet.

Det måste alltid vara två stolar mellan ett sällskap och nästa person. Det samma gäller om du sitter ensam. Oavsett om du sitter själv eller i sällskap gäller varannan rad på läktaren när det finns personer direkt framför eller bakom dig. Det ska vara en meters avstånd i alla riktningar till nästa person eller sällskap.

Var beredd på att följa uppmaningar från klubbrepresentanter om hur placeringen på läktaren ska se ut för att det ska bli så coronasäkert som möjligt.

Kiosken under sittplatsläktaren är öppen där vi serverar kaffe, godis, öl och chips.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer idag och hejar fram vårt damlag  – jakten på serieseger är igång och alla matcher är viktiga i årets nedkortade serie. Med dagens match inräknad är det bara tre matcher kvar i seriespelet.

Skulle det vara så att du inte kan se matchen på plats kan du se den via Spiideo här är länken till sändningen. Det kostar 59 kr att se matchen.

Välkomna och Heja Sport

Bild: Henrik Lukkarila