”Vi vill alltid vinna varje match”

Det är några dagar sen förlusten mot Jönköping Södra IF och i helgen väntar Dalkurd FF på söndag klockan 15:00, Solid Park Arena. Huvudtränare Thomas Gabrielsson blickar tillbaka men berättar också hur laget förbereder sig inför söndagens möte.

Thomas Gabrielsson. Bild: Alexander Arntsen

-Om vi tar matchen i korthet, vad säger du om lagets prestation i matchen?
Vi får vara så pass ärliga och säga att vi inte gör en bra fotbollsmatch. Vi är inte alls nöjda med spelet. Samtidigt så är det ett bra motstånd som står på andra sidan planhalvan och de gör det svårt för oss i matchen. Men vi är självklart besvikna, vi vill alltid vinna varje match. Nu har vi gått vidare, snackat ner den föregående matchen och ser fram emot nästa match på söndag.

-Boris Ljevar utgick skadad efter Jönköpings 1-0 mål, vad vet ni om Boris skada så här långt?
Han fick en känning i knät och det är lite för tidigt för att säga exakt vad det är för typ av skada. Vi jobbar på det givetvis så vi får se helt enkelt.

Det är alltså match redan nu på söndag, är det något speciellt ni behöver tänka på när ni får några dagar färre dagar på er i er förberedelse?
Nej, vi är givetvis medvetna om det sedan tidigare så det är inga konstigheter. Vi håller på för fullt att analysera vårt motstånd och förbereda oss så bra vi kan inför söndag.

-Precis som i alla bortamatcher den här säsongen så var det stöd på plats även på Stadsparksvallen, vad säger du om stödet från supportrarna?
Det är helt fantastiskt med allt stöd vi får, då tänker jag på matchen i Jönköping och över hela säsongen. De är med oss i varje match både hemma och borta vilket betyder oerhört mycket för oss.

Text: Marcus Karppinen
Bilder: Alexander Arntsen

Nästa match – i helgen:
VSK Fotboll – Dalkurd FF
Söndag 28 juli, klockan 15:00
Solid Park Arena

—-> Köp din biljett här