Veckans företag: Kadesjös

För att du som medlem och/eller supporter ska få ännu bättre koll på vilka som sponsrar och samarbetar med Västerås SK kommer vi framöver att presentera utvalda företag på våra hemsidor. Först ut är Kadesjös och marknadsansvarig Erik Andersson.

Erik Andersson

Först och främst, vad har du själv för koppling till Västerås SK?
– Bortsett från att jag spelat några pojklagsmatcher mot VSK under slutet av 90-talet så har jag ingen koppling själv.

Vilka är Kadesjös?
– Kadesjös är ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och VVS-projektering. Uppdragen varierar, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands. Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt, från kalkylering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs utnyttjar vi vårt omfattande nätverk av samarbetspartners. Våra tjänster är dock inte riktade mot privatpersoner.

Varför väljer ni på Kadesjös att samarbeta med VSK och Schysst Framtid i första hand?
– VSK:s verksamhet sprider glädje och välmående hos både unga och gamla Västeråsare. Det vill vi vara med och stötta. Vi tycker även att Västerås ska ha ett elitlag i både fotboll och bandy, säger Erik och fortsätter

– Schysst Framtid är i linje med Kadesjös värdegrund, vårt arbete präglas av både respekt och engagemang. Vi vill som företag ta vårt sociala ansvar och schysst framtid är en bra plattform för detta.

Vad vill ni själva ha ut av samarbete?
– Främst vill vi vara med och stötta idrottsverksamheten i Västerås. Sen är målet även att marknadsföra Kadesjös och nå ut till en bred målgrupp. Det handlar både om att nå ut till kunder och så ett frö som leder till att ungdomarna får upp intresset för Kadesjös och ingenjörsyrket.

Dan Kiwii Persson