Välkomna till hemmapremiären – här är allt du behöver veta

Då var det äntligen dags för hemmapremiären 2022 och nu kan vi äntligen välkomna alla västeråsare till att se en hemmapremiär igen. Det var tre långa år sedan vi senast kunde göra det. Här har vi samlat all praktisk information inför kvällens match.

Före match:

Entréerna öppnar 1 timme innan avspark, dvs 18.00. Det finns entréer öppna vid alla läktarsektioner. Observera att bortastå är stängd och publik som tänkt stå där hänvisas till sektion A på sittplatsläktaren.

Vi säljer biljetter på plats i våra biljettluckor i hockeyhallen. Biljettkassorna öppnar 18.00

Du vet väl att våra supportrar ordnar sin traditionella ”Folkets marsch”. Den startar kl 18.00 och utgår från Stora torget. Sen går man tillsammans till Iver arena, sjungandes grönvita sånger. Man är framme ungefär 18.40.

För att minska krångel och trängsel vid insläpp har vi gjort det möjligt för dig som besökare att själv checka in dig digitalt på matchen. Då behöver du bara visa upp din telefon för entrévärden att du är incheckad.

Så här går det till:

  • Öppna mejlet i din telefon med biljetten – klicka på biljettlänken
  • Du får då ett val – visa biljetten som PDF eller mobilbiljett – tryck på mobilbiljett
  • En knapp med ordet ”Förbruka” kommer upp – du trycker på den.
  • När du tryckt visas en fråga ”Förbruka vald biljett/produkt” – du trycker OK
  • Du är nu incheckad på matchen. I telefonen får du ett meddelande som säger ”Förbrukad” – det är det meddelande du visar upp för entrévärden vid inpassering.
  • Observera: Du genomför den här proceduren i samband med att du skall gå in på arenan – biljetten är tidsbegränsad till 1 timmes giltighetstid.

Är du osäker på hur det fungerar är det fortfarande möjligt att visa upp sin biljett för entrévärden och få den scannad – men vi uppmanar alla att digitalt checka in sig själva.

Försäljning

Väl inne på arenan har du möjlighet att handla från våra kiosker. Den finns försäljning på alla öppna sektioner. Vi säljer vårt vanliga sortiment av drycker, tilltugg och godis. Idag erbjuder vi dessutom grillade hamburgare och varm korv för er som är hungriga.

Vi säljer också ett begränsat utbud av fin grönvita souvenirer på sitt- och ståplats. Det är anpassat till rådande väder.

För att underlätta vid köp uppmanar vi alla att redan innan du ställer dig i kön ha bestämt dig för vad du vill ha och gjort klart för att swisha rätt belopp. Då går det snabbare när det blir din tur.

Vi säljer också 50/50 lotter vid våra entreér.

På arenan

Du hittar toaletter under våra stå- och sittplatsläktare, inklusive handikapptoaletter.

För dig som är partner hittar du vår partnerhörna i det södra hörnet av sittplatsläktaren.

Före, under och efter match bjuder vi på intervjuer med spelare, ledare och andra intressanta personer. Du tar del av det via vårt högtalarsystem.

Välkomna till vår hemmapremiär!