Vädjan – köp din biljett till premiären nu

Om mindre än två veckor är det allsvensk premiär på Friends Arena när VSK möter AIK. Nu har vi en vädjan till dig som tänker se premiären i Solna – köp din biljett nu!

VSK har 3 000 biljetter till matchen eftersom det är 10 procent av arenakapaciteten just nu. AIK har dock meddelat att om vi inte kommer över 1 900 sålda biljetter på bortasektionen inom en relativt snar framtid kommer de att plocka tillbaka 1 100 biljetter och själva använda dem.

I skrivande stund har cirka 1 650 biljetter bokats på bortaläktaren. Vi önskar nu att du som tänker se matchen på plats bokar din biljett omgående så att vi kommer över 1 900 – då får vi behålla platserna upp till 3 000 (beror på hur sektionerna är konstruerade).

Om du inte köper din biljett nu och vi inte snart kommer över 1 900 biljetter kan du inte räkna med att kunna se matchen på plats – bara några hundra biljetter återstår i så fall. De lär gå åt snabbt.

Viktigt att veta är att alla är välkommen till bortaläktaren – här finns såväl stå som sittplats och av säkerhetsskäl vill AIK att alla VSK:are bokar sin biljett på denna sektion och inte på AIK:s sektioner.

Du bokar din biljett här

Om du vill åka med supporterklubbens bussar kan du boka resa HÄR

Vi flaggar för att SJ inte kör några tåg denna dag till Stockholm utan det är ersättningsbussar som gäller. Om ni avser att åka SJ-buss – boka den biljetten tidigt så att de förstår att det går åt fler bussar än normalt denna dag – det gäller så klart också för resan hem från Stockholm.


Veckan efter bortapremiären är det dags att ta emot Elfsborg på Hitachi Energy Arena. Biljetterna till den matchen släpps snart. Vi vill dock pusha på att det är otroligt förmånligt att köpa ett årskort som ger dig inträde till alla hemmamatcher i serien och cupen och du ser dessutom alla dammatcher på hemmaplan utan att behöva betala inträde.

Gör som över 2 000 redan gjort – säkra ditt årskort till säsongens fester på Hitachi Energy Arena – Du hittar ditt kort här!

Snart är det dags!