Uttagning: Nu finns chansen att bli en del av VSK Fotbolls akademi

Under oktober och november bjuder VSK Fotboll in pojkar födda 09 med stora fotbollsambitioner till uttagningar för VSK Fotbolls akademi.

VSK Fotbolls akademi har på kort tid etablerat sig som en naturlig samlingspunkt för regionens ungdomar med elitambitioner i sitt fotbollsspelande. Den långsiktiga målsättningen är att etablera lagen i respektive pojkallsvenska för bästa möjliga matchutvecklande miljö.

Akademin har på bara en handfull år producerat spelare som nu till vardags spelar i ett flertal av landets elitklubbar – inte minst våra egna spelare Max Larsson, Patric Åslund och Anders Hellblom som startar Superettamatcher varje vecka i ett förhoppningsvis snart allsvenskt lag.

Från första november leds akademin av Gustav Høgmo Utstøl med ett förflutet i AIKs och KFUM Oslos akademiverksamheter.

Är du intresserad av att bli en del av VSK Fotbolls Akademi! 

Nu inleder vi uttagningarna till nästa säsongs P15 lag (pojkar födda 2009).

Uttagningarna sker i två steg. Först via öppna träningar dit alla intresserade är välkomna – i steg två via de så kallade uttagningsdagarna dit klubben kallar spelare.

De öppna träningarna sker på Ringvallens IP – 28-29/10 och 2-3/11.

Ta chansen att bli en del av vår Grönvita framtid.

Förutom en gedigen fotbollsutbildning som hjälper dig att nå dina mål på fotbollsplanen förbereder vi dig för vuxenlivet genom vårt arbete med klubbens värdeord:

III GLÄDJE – ANSVAR – GEMENSKAP III

Du anmäler ditt intresse för den öppna träningen HÄR

Välkommen!