U19 vann andra raka

U19 vann sin andra match i div 1 norra Götaland med 5-1 (4-1) borta mot Södertälje FK på söndagen.

VSK rivstartade och hade redan efter 7 minuter 2-0. Carl Snickars inledde målskyttet och Benjamin Edbom stänkte dit tvåan med ett fint distansskott. Albin Ramström gjorde 3-0 i den 30:e och Benjamin Bladh dröjde sig kvar efter en hörna och nickade in 4-0 i första halvlek. Södertälje reducerade på sin enda målchans i första halvlek precis innan paus. Inbyte Simon Nilsson spelar fram Benjamin Edbom i den 75:e minuten som faststälde slutresultatet till 5-1. Våra forwards gjorde mål, vårt mittfält slet hårt och vann boll, backlinjen stabil och vår målvakt Joakim Holm räddade två frilägen. Vi hade en bra dag på jobbet.