Tredje raka segern för Grönvitt

Det blev till slut en seger för Grönvitt över Vasalunds IF efter en andra halvlek där Vasalund jagade en kvittering.

Karwan Safari öppnade målskyttet redan i den sjunde minuten när han nickade in Simon Johanssons inlägg.

VSK skapade flera heta lägen och strax innan halvtid drog Rinor Nushi iväg ett skott som tog i stolpen, på returen störtade Dylan Kosik fram och tryckte in 2-0.

Under den andra halvleken jagade Vasalund en reducering och var nära ett flertalet gånger, två gånger studsade bollen på mållinjen.

Med knappt tjugo minuter kvar drog Axel Björnström iväg ett kanonskott från 35 meter som hittade nätmaskorna bakom Daniel Svensson.

Vasalund tryckte på för en kvittering vilket skapade ytor för VSK offensivt och Dennis Persson, Ilir Berisha och Dylan Kosik var alla tre nära att utöka ledningen.

Fler mål i matchen blev det inte och VSK tog därmed sin tredje raka seger i Norrettan.

En ytterligare glädjande nyhet var att Koyar Salimi hoppade in i matchen och gjorde comeback i Norrettan efter skadeuppehåll.

VSK Fotboll – Vasalunds IF 2-1 (2-0)
1-0 (7) – Karwan Safari
2-0 (47) – Dylan Kosik