Traoré till VSK Fotboll

Idag kunde vi läsa i media att Moussa Corso Traoré kommer att spela med oss säsongen ut. Det finns dock anledningar till att vi från VSK Fotboll ännu inte har gått ut med informationen. 

VSK Fotboll har fört diskussion med Vasalund sen en tid tillbaka och vi är överens med klubben och med Traoré om att låna honom säsongen ut. 

Eftersom Traoré kommer från ett land utanför EU krävs det arbetstillstånd för att han ska få spela med oss. Just nu ligger ansökan hos migrationsverket och vi gör allt för att få ett beslut inom tiden för transferfönstret. Arbetstillståndet han har gäller bara för Vasalund. Skulle det mot förmodan bli ett avslag går Traoré tillbaka till Vasalund. Därför har vi valt att avvakta med att offentliggöra den här goda nyheten. Men ibland smiter goda nyheter ut ändå. 

Alla våra nya spelare är varmt välkomna och ska förstås bli presenterade och introducerade på samma sätt. I morgon måndag den 17 augusti tränar Traoré för första gången med VSK Fotboll. Förhoppningsvis får ni alla besked så snart som möjligt om allt har gått som vi hoppas. 

Styrelsen för VSK Fotboll.