Träningslägret i Turkiet

A-laget har varit i Turkiet på träningsläger i några dagar nu. Här kommer första rapporteringen. 

Truppen landade i Side, Turkiet under lördag förmiddag och bor på hotellet Club Grand Side i veckan. I en något härligare temperatur än den svenska har de första dagarna varit fullspäckade av aktiviteter och såklart träning. 
– Det är jättetrevligt att vara här. Bra boende och mat, riktigt bra anläggning, säger Dennis Persson.

När vi pratar med Dennis Persson, Simon Johansson, Douglas Karlberg och Ravy Tsouka har de precis kommit tillbaka från träningen. 
– Det var härligt att få komma ut på naturgräs med solen som sken, skönt att känna på bollen och vi avslutade med fint spel, berättar Douglas och fortsätter:

– Vi har hunnit med fyra träningspass med mycket fokus på boll, i dag blev det taktiskt spel, bland annat. 

För att sammansvetsa gemenskapen i laget står det även lagaktiviteter på schemat under veckan. De har redan hunnit med inkilning för nyförvärven och en något mer fartfylld aktivitet – fyrhjuling. 
– Det var jätteroligt. Det blev kanske lite galet, Dennis gasade på, jag tror han tävlade med sig själv, säger Simon och skrattar.
– Douglas också. Han är tokig, fyller Ravy in. 

Denna måndageftermiddag innehåller teoripass, en okänd aktivitet för kvällen och en pingisturnering som pågår under resan, anordnad av Assisterande tränare Joacim Gunnarsson. Vem som vinner den återstår att se. 

Text: Ida Björnström

Bild: Åke Hedvall