Toppmatch för VSK Dam på söndag – här är allt du behöver veta

VSK Dam vann premiärmatchen med 3-0 och fick en bra start på säsongen. På söndag spelar laget sin andra match i serien och även den går av stapeln på hemmaplan på Iver Arena. Motståndet för dagen är topplaget Norrby SK som slutade tvåa i fjolårets serie och som tidigare i år vann en träningsmatch mot våra damer. Nu är det dags för revansch.

Här är allt du behöver veta inför matchen

När: Söndag 22/8
Tid: 15.30
Var: Iver Arena
Motstånd: Norrby SK (Sala)


Fri entré för alla under 18 år. För dig som är vuxen går det bra att lämna en frivillig entréslant på 60kr för att stötta klubben. Om du inte vill, behöver du inte. Anslag finns på arenan hur du betalar.


Så här gör du när du kommer till Iver Arena:

Du går in genom den vanliga huvudentrén och tar plats på sittplatsläktaren.

Fri sittning råder men covidrestriktioner gäller. Vill ni sitta i ett sällskap bredvid varandra är det maximalt åtta personer som är tillåtet.

Det måste alltid vara två stolar mellan ett sällskap och nästa person. Det samma gäller om du sitter ensam. Oavsett om du sitter själv eller i sällskap gäller varannan rad på läktaren när det finns personer direkt framför eller bakom dig. Det ska vara en meters avstånd i alla riktningar till nästa person eller sällskap.

Var beredd på att följa uppmaningar från klubbrepresentanter om hur placeringen på läktaren ska se ut för att det ska bli så coronasäkert som möjligt.

Kiosken under sittplatsläktaren är öppen där vi serverar kaffe, godis, öl och chips.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer på söndag och hejar fram vårt damlag  – allt talar för att matchen är en toppmatch mellan två lag som fajtas om seriesegern. Vid vinst kan VSK gå upp i serieledning.

Skulle det vara så att du inte kan se matchen på plats kan du se den via Spiideo här är länken till sändningen. Det kostar 55 kr att se matchen.

Välkomna och Heja Sport