Storslam: Utmärkelsen Månadens spelare och tränare till VSK

Idag presenterade Superettan resultatet i omröstningen om juli månads spelare och tränare. VSK vann i båda kategorierna.

Spänningen var kanske inte olidlig när resultatet för månadens spelare presenterades – ty det var bara VSK-spelare nominerade, Anton Fagerström, Daniel Ask och lagkapten Simon Johansson. När alla sagt sitt stod det klart att Anton Fagerström vann utmärkelsen till juli månads spelare i Superettan.

Så här säger Anton Fagerström om utmärkelsen:
”Jättekul att få ta emot det här priset. Det är ett kvitto för allt hårt jobb man lägger ner som individ men också ett bevis att laget gör ett fantastiskt jobb. Så klart extra roligt att en målvakt uppmärksammas lite extra.”

Så här lyder juryn motivering till priset.

I kategorin Månadens tränare var det mera ovisst. Nominerade var manager Kalle Karlsson men också Bosko Orovic, Utsiktens BK och Srdjan Tufegdzic, Östers IF. Men när de röstande sagt sitt stod det klart att det var Kalle Karlsson som avgick med segern.

Ledarteamet i VSK Fotbolls herrlag.

Så här säger Kalle Karlsson om utnämningen:

”Det är jättekul varje gång klubben uppmärksammas för det arbete som läggs ned. Jag ser det som ett pris till hela tränarstaben – jag har ett fantastiskt ambitiöst och sammansvetsat ledarteam bakom mig. Vi ska inte heller glömma våra fenomenala materialförvaltare ”Kurre” och Fehmi som är två riktiga kulturbärare i VSK.”

Så här lyder juryns motivering.

Vi säger stort Grattis till Anton och Kalle och om ni vill se pristagarna i aktion behöver ni inte vänta länge.

På söndag spelar herrlaget mot storlaget Helsingborgs IF på Hitachi Energy Arena. Matchstart 15.00. Kom och heja fram killarna när de kämpar om segern och en toppplacering i Superettan.

Här hittar du biljett!