Solid Park Arena blir Iver Arena

Efter att Solid Park förvärvades av Iver kommer Solid Park Arena att byta namn till Iver Arena. Detta står klart sedan Iver beslutat att fortsätta samarbetet med idrotten på Rocklundaområdet.

Omskyltning av arenan beräknas vara klart vid månadsskiftet februari/mars. Avtalet löper under tre år med en möjlighet till två års förlängning.

– Vi är glada och stolta över att vi inom ramen för Iver fortsätter vårt engagemang i de lokala idrottsföreningar som är verksamma på Rocklunda och därmed också delägare i Rocklunda Sport & Event (RSEAB). Vi ser namnsponsringen av arenan som en bra marknadsplats för oss som bolag då vi är ett stort nordiskt bolag med en stark regional förankring på de orter där vi har verksamhet, säger Johan Åkerlund, regionchef på Iver.

– Det är förstås mycket betydelsefullt att vi har en engagerad namnsponsor till vår arena och att Iver vill vara involverade i idrotten i Västerås. Vi ser fram emot ett bra samarbete som ska ge bättre förutsättningar för såväl idrotten i Västerås som för Iver, säger Tomas Högström, ordförande i RSEAB.

VSK Fotboll