”Slipat på att förbättra vissa saker” – Gabrielsson inför Syrianska FC på hemmaplan

Calle Svensson i hemmamatchen mot Varbergs BoIS.
Foto: Alexander Arntsen

Det är återigen dags för hemmamatch när Syrianska FC kommer till Solid Park Arena i Superettans åttonde omgång. – Vi vill ha alla tre poäng och ska göra allt för att ta dem, säger huvudtränare Thomas Gabrielsson inför matchen.

Tidigare i veckan stod det klart att Syrianska FC och tränaren Korosh Hatami går skilda vägar. Det gör att VSK fullt ut fokuserat på sig själva inför morgondagens match.

– Eftersom de har bytt tränare så vet man inte vad som väntar exakt, därför fokuserar vi på oss själva inför morgondagens match. Vi har tagit med de saker vi gjorde bra mot Öster och har slipat på att förbättra vissa saker.

Vad kan du ändå säga om motståndet?
– Det är ett lag som värvat många spelare inför säsongen men som inte riktigt fått ihop det. Det är klart att det ställer till lite grann för oss när de gör sig av med sin tränare, men det är samma spelare som är kvar i laget och de har vi koll på.

För VSK väntar en intensiv period med fyra matcher på tolv dagar. Inför mötet mot Syrianska FC har man slipat på anfallsspelet.

– Vi vet vilka delar vi måste förbättra i vårt anfallsspel och det har vi jobbat med under veckan. Vi kommer att gå ut imorgon och spela vårt spel. Vi vill ha alla tre poäng och ska göra allt för att ta dem.

Ravy Tsouka och Carlos Gaete Moggia missar även torsdagens match då de inte är helt 100% än. Stefan Batan missar även han matchen på grund av sin långtidsskada.

SUPERETTAN
VSK Fotboll – Syrianska FC
Fredag 16/5 19.00
Solid Park Arena

Köp din biljett till matchen här >>>

Följ matchen i våra sociala medier eller på CMore.


Dan Kiwii Persson